• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u problemu: Cilinšek nije licenciran!

Crvena zvezda neće moći da računa na Sašu Cilinšeka u proljećnom dijelu Superlige jer je zakasnila sa registracijom.

Crvena zvezda drugi dio Superlige igraće bez iskusnog defanzivca Saše Cilinšeka!

On se nije našao na konačnom spisku licenciranih igrača, a razlog je kašnjenje registracije, zbog prikupljanja neophodne dokumentacije, prenosi "Sport".

Cilinšek (32) stigao je u Ljutice Bogdana 14. februara i dogovorio saradnju na šest mjeseci, sa opcijom produžetka ugovora na kraju sezone, a trebalo je da zaduži dres sa brojem 32.

U klubu su tada istakli da je sve u fazi realizacije i da za nekoliko dana slijedi okončanje posla. Isti odgovor pred prvi meč nastavka sezone sa Javorom dobio je i trener Slaviša Stojanović koji je desnog beka želio da ubaci u protokol. Ipak, poslije svih peripetija da se dobije potrebna licenca izgleda da su istekli svi rokovi za registraciju pojačanja?!

Klub je pokušao prošle nedjelje da riješi ovaj problem, ali izgledi da Cilinšek dobije zeleno svjetlo minimalni su, bez obzira na to što je bio slobodan igrač prije zimskog preznog roka, pošto mu je istekao ugovor s francuskim Evijanom.

Uprkos problemima Saša Cilinšek trenira sa ekipom, uprkos tome što postoji rampa da obuče crveno-bijeli dres na zvaničnoj utakmici.

Zbog problema sa registracijom Cilinšeka trener Zvezde Slaviša Stojanović našao se u dosta nezavidnoj situaciji, koja sada mora da pronađe konkurenciju standardnom desnom beku Marku Petkoviću. Procjena je da šefu struke Zvezde jedino na raspolaganju ostaje Jovan Krneta, koji je kao mlađi igrao na tom mjestu, a zatim je prekomandovan u sredinu odbrane kao štoper.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC