• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adem Ljajić: Zahvalan sam Mihajloviću

Reprezentativac Srbije poslije povratka u nacionalni tim izjavio da je sa bivšim selektorom u dobrim odnosima i da želi da "priča samo na terenu".

Adem Ljajić se poslije dvije godine vratio u državni tim Srbije. Bivši selektor Siniša Mihajlović udaljio ga je iz nacionalnog tima jer nije pjevao himnu, odnosno nije poštovao ugovor koji je potpisao po njegovom dolasku na čelo reprezentacije.

Prvotimac Rome nije želio da daje izjave u prethodnom periodu, ali ni da vodi polemiku sa bivšim selektorom. Nakon što ga je Ljubinko Drulović uvrstio u A tim za prijateljski duel za Irskom, Lajić je konačno objasnio šta se dogodilo između njega i Mihajlovića.

"Drago mi je što sam se vratio u reprezentaciju poslije skoro dvije godine. Volio bih da sada pričam o onome što je bilo i da onda stavimo tačku svi zajedno na to. Bivši selektor Mihajlović je imao principe, ja svoje, tako da je došlo do razlaza. Moram, ipak, da priznam da sam mu zahvalan za neke stvari koje je uradio za mene. U svakom slučaju sada je sve to ostalo iza mene i čast mi je što ću opet biti dio reprezentacije. Nadam se da ću pružiti maksimum na terenu i dokazati da zaslužujem dres reprezentacije. Želim da pričam samo na terenu", izjavio je srpskim novinarima u Dablinu Ljajić.

VIDEO

On je dodao da se ne plaši negativne reakcije u Beogradu kada istrči na teren, kao i da je bio najveći navijač Srbije tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Ljajić je naglasio i da je ostao u dobrim odnosima sa Sinišom Mihajlovićem.

"Ostao sa Mihajlovićem u jako dobrim odnosima. Želim mu sve najbolje u Sampdoriji. Skoro smo igrali jedan protiv drugog, pozdravili smo se i malo pričali. Na ljudskom planu ostaje sve kao što je i bilo"
, dodao je Ljajić.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC