• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pujol: Odlazim iz Barselone!

Dugogodišnji kapiten katalonskog kluba najavio da će na kraju sezone raskinuti ugovor. "Ne mogu više da igram na željenom nivou".

Jedna od fudbalskih vijesti dana nagovještena je u utorak ujutro, kada je Barselona najavila vanrednu konferenciju za novinare kapitena, Karlesa Pujola (35).

Novinarima je rečeno da pitanja neće biti postavljana, čime je postalo jasno da je u pitanju nešto značajno. Kapiten Barse izašao je pred novinare u dogovoreno vrijeme i rekao:

"Od kraja aktuelne sezone više neću biti igrač Barselone. Raskinuću ugovor. Prošao sam kroz teži oporavak od povrede koljena nego što mi je bilo najavljeno. Ne mogu više da igram na nivou na kojem bih htio",
rekao je iskusni defanzivac.

Pujol će u momentu odlaska iz kluba imati 36 godina. Član je Barselone od 1995. godine, kada je pristupio tamošnjoj akademiji fudbala. Za prvi tim je zaigrao četiri sezone kasnije.



"Daću sve od sebe do kraja sezone. Još ne znam šta ću raditi poslije toga. Najprije mi je potreban odmor, a onda ću odlučiti", dodao je.

Pujol je ove sezone nastupio na 12 utakmica. U nedjelju je odigrao svih 90 minuta protiv Almerije i postigao jedan gol. Tokom boravka u klubu osvojio je šest titula prvaka Španije, dva Kupa, šest Superkupova Španije, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope i dva FIFA Svjetska prvenstva za klubove.

Dres Barselone nosio je na 593 utakmice i ukupno osvojio 21 trofej.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Jasper Juinen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC