• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Vrijeme je, već dugo čekamo na pobjedu

U 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, fudbaleri banjalučkog Borca imaće težak zadatak na gostovanju Radniku u Bijeljini.

Banjalučani su na posljednjih šest mečeva u Premijer ligi BiH osvojili svega dva boda, a na prethodne četiri utakmice teren su napuštali pognute glave.

Bodove sa Gradskog stadiona odnijeli su sarajevski Olimpik i Mladost iz Velike Obarske (oba meča završena 0:1). "Crveno-plavi" na gostovanju Vitezu doživjeli su poraz 1:3, dok na "Grbavici" aktuelni šampion Željezničar slavio sa 1:0.

Dakle, banjalučki premijerligaš na tim mečevima postigao je samo jedan gol, a ako se zna da je tokom zimske pauze ostao bez dva najbolja strijelca, Joce Stokića i Ognjena Đelmića, onda je glavobolja za stručni štab još veća.

Ipak, od golgetera koji su stigli u prelaznom roku, Harisa Handžića i Petra Kunića, očekuje se da konačno prorade.

"Očekuje nas veoma težak meč protiv izuzetnog protivnika, koji je pokazao kvalitet osvajanjem boda protiv Željezničara. Mi ćemo morati da napravimo pomak u igri i uvjereni smo da ćemo to ostvariti u Bijeljini", poručio je pomoćni trener Borca Vinko Marinović na pres konferenciji uoči duela sa Radnikom.

Borac će se Sembercima suprotstaviti bez Aleksandra Radulovića, koji je u meču protiv Mladosti zaradio treću javnu opomenu, dok je neizvjestan nastup Mladena Žižovića.

"Radulović je suspendovan, dok Žižović ima lakšu povredu i u toku dana odlučićemo da li će on biti spreman za sutrašnji meč. Međutim, uprkos ovim problemima, moramo učiniti sve kako bismo se iz Bijeljine vratili sa tri boda. Biće određenih korekcija u ekipi i nadamo se da će igrači pozitivno reagovati na promjene. Već dugo čekamo na pobjedu, tako da nam je ovaj meč od velike važnosti", dodao je pomoćnik Dragana Jovića, čija ekipa je posljednji trijumf ostvarila prije više od četiri mjeseca, kada je na "Piroti" savladan Travnik (2:1).

Tradicija je apsolutno na strani Banjalučana, koji u dosadašnjih sedam premijerligaških duela sa Bijeljincima ne znaju za poraz. Upisali su šest pobjeda i samo jedan remi, uz gol razliku 12:2.

U prvom ovosezonskom duelu, Borac je jesenas na Gradskom stadionu u Banjaluci golovima Stefana Dujakovića i Ognjena Đelmića slavio sa 2:0.

Meč 21. kola Premijer lige BiH Radnik - Borac na programu je u subotu, 8. marta od 15 časova, na bijeljinskom Gradskom stadionu.

(Tekst i foto: Bojan Jakovljević - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC