• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da Partizan jača iz nedjelje u nedjelju"

Trener crno-bijelih Marko Nikolić vodi ekipu u Kragujevac sa dva jasno istaknuta cilja - da pobijedi i da svake sedmice igra sve kvalitetnije".

Poslije emotivne pobjede nad Radničkim iz Niša, svi u taboru Partizana sa dodatnim elanom dočekuju nastavak borbe za titulu.

Tokom nedjelje, iz "Zemunela" su poručivali da ne mogu da dočekaju početak sljedeće utakmice, protiv Radničkog 1923 (subota, 14.30, TV Arena sport).

Podstaknuti bučnom podrškom svojih navijača u trijumfu nad "Nišlijama", crno-bijeli su se pripremili za odlazak u Kragujevac, rodni grad Danka Lazovića, koji će na "Čika Dači" treći put debitovati za Partizan.

Šef struke tima iz Humske nada se velikoj podršci navijača i predstojećeg vikenda.

"Radnički je jedna od najiskusnijih ekipa u ligi. Imaju dobrog trenera, sa internacionalnom karijerom, dobar domaći teren, koji će, ne sumnjam, navijači Partizana pretvoriti u naš domaći teren. Imaju dosta iskusnih igrača koji mogu da riješe utakmicu, to su demonstrirali i na svom i na gostujućem terenu. Protiv njih nikada nije gotova utakmica", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Humskoj.

Aluzija crno-bijelih jasno se odnosi na utakmicu Radničkog u Kruševcu, odigranu prošle nedjelje i završenu bez pobjednika (3:3), iako su domaći vodili 3:1.

Govoreći o kvalitetima narednog rivala, Nikolić je nabrojao prezimena: Krivokapić, Kovačević, Beljić, Spalević, Čadikovski, Knežević, Adamović...

"Tek danas ću imati cijelu ekipu na treningu, što je mimo nekih propisa i pravila UEFA, ali već sam rekao da moramo da se adaptiramo na svaku situaciju koja nam dolazi u susret. Dobro smo radili i pripremali smo se kvalitetno. Upoznali smo se i potpuno spremni odlazimo u Kragujevac, sa jasnim ciljem da svake nedjelje igramo sve kvalitetniji fudbal", podvukao je Nikolić.

On nije htio da povlači paralelu sa ubjedljivom pobjedom crno-bijelih nad Kragujevčanima u jesenjem međusobnom duelu, u Humskoj (5:1).

"Ne vidim posebnu relaciju između te dvije utakmice. Ulog je drugačiji, približava se kraj prvenstva, ulog je sve veći iz kola u kolo, takmičarska tenzija je sve veća, nije isto igrati treće kolo jesenjeg prvenstva i trećeg proljećnog. To se vidjelo i na našem stadionu prošlog vikenda".

PAROVI 18. KOLA:

U subotu:

Voždovac - Javor 14.00 (sudija: Danilo Grujić)
Novi Pazar - Sloboda Point 14.00 (Slobodan Veselinović)
Donji Srem - Jagodina 14.00 (Milan Jeremić)
Radnički 1923 - Partizan 14.30 (Vlado Glođović)
Radnički Niš - Rad 17.00 (Dejan Dimitrijević)
Čukarički - OFK Beograd 17.00 (Dejan Santrač)
Crvena zvezda - Napredak (Boško Jovanetić)

U nedjelju:

Spartak - Vojvodina (Milenko Vukadinović)

TABELA: Crvena zvezda 38, Partizan 37, Vojvodina 28, Čukarički 28, Jagodina 27, Radnički Niš 25, Novi Pazar 25, Spartak 22, Napredak 21, Voždovac 19, Sloboda 19, Radnički 1923 18, OFK Beograd 18, Donji Srem 16, Javor 16, Rad 14.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC