• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Ostajemo prvi!

Darko Lazović i Slaviša Stojanović očekuju pobjedu u meču 18. kola Superlige protiv Napretka. Nastup Miloša Ninkovića neizvjestan.

Crvena zvezda prošlog vikenda u Jagodini je položila prvi test održanja na prvom mjestu superligaške tabele, ali Darko Lazović podsjeća navijače i saigrače da će takvih ispita biti još mnogo.

Preciznije, trinaest!

"Do cilja je ostalo još 13 finala", parafrazirao je Lazović izjavu kapitena Nenada Milijaša, datu pri kraju pripremnog perioda.

Zvezda je u prvim proljećnim kolima pobijedila Javor i Jagodinu, dok je Napredak pod Bagdalom savladao Jagodinu, a onda ispustio prednost od dva gola u susretu sa Radničkim 1923.

"Napredak je dokazao da je dobar tim, ali naša očekivanja su poznata - hoćemo pobjedu. Što se tiče mene, potpuno sam se oporavio od povrede i nadam se da ću igrati sve bolje u narednim mečevima", dodao je desnokrilni napadač.

Crveno-bijeli će ugostiti Napredak u subotu od 18 časova, uz besplatan ulaz pripadnicama ljepšeg pola na istočnu i zapadnu tribinu, povodom Međunarodnog dana žena.

Izabranici Slaviše Stojanovića, koji imaju bod više od Partizana, znaće tada šta su crno-bijeli uradili na gostovanju u Kragujevcu, ali šef struke zahtijeva od igrača maksimalan pristup, nezavisno od situacije na tabeli u tom trenutku.

"Jasno je šta je potrebno da uradimo da bismo ostali na prvoj poziciji. Neće biti lako, Napredak je dobar tim sa nekoliko odličnih pojedinaca, pod vođstvom dobrog trenera Nenada Lalatovića. Imamo mnogo motiva da osvojimo tri boda", rekao je novinarima Stojanović.

Njegova ekipa će u naredna četiri kola tri puta biti domaćin, dok će "vječiti" rival isto toliko puta igrati na strani.

"Ne mislim da imamo lakši raspored od Partizana. Gledamo samo sljedeću utakmicu", jasan je Stojanović.

Slovenački stručnjak nije mogao da kaže hoće li Miloš Ninković u subotu "upisati" prve proljećne minute na terenu.

"On se oporavlja od povrede (koljena). Trenirao je tokom ove nedjelje, ali još ne znam da li će početi utakmicu, ni da li će igrati".

SERIJA POČELA DERBIJEM

Crvena zvezda je u Jelen Superligi Srbije nanizala sedam pobjeda, počev od utakmice protiv Partizana (1:0), odigrane 2. novembra u okviru 11. kola.

Na "Marakani" je u prvenstvu ostvarila sedam pobjeda i remi, u petom kolu protiv Donjeg Srema, kada je Stefan Aškovski izjednačio na 2:2 u sudijskoj nadoknadi vremena.

PAROVI 18. KOLA:

subota

Voždovac - Javor 14.00 (sudija Danilo Grujić)
Novi Pazar - Sloboda Point 14.00 (Slobodan Veselinović)
Donji Srem - Jagodina 14.00 (Milan Jeremić)
Radnički 1923 - Partizan 14.30 (Vlado Glođović)
Radnički Niš - Rad 17.00 (Dejan Dimitrijević)
Čukarički - OFK Beograd 17.00 (Dejan Santrač)
Crvena zvezda - Napredak (Boško Jovanetić)

nedjelja

Spartak - Vojvodina (Milenko Vukadinović)

TABELA: Crvena zvezda 38, Partizan 37, Vojvodina 28, Čukarički 28, Jagodina 27, Radnički Niš 25, Novi Pazar 25, Spartak 22, Napredak 21, Voždovac 19, Sloboda 19, Radnički 1923 18, OFK Beograd 18, Donji Srem 16, Javor 16, Rad 14.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC