• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željo časti dame protiv Zrinjskog

Pripadnice ljepšeg pola povodom Dana žena mogu besplatno posmatrati derbi 21. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Zrinjskog.

Klub sa Grbavice je damama za 8. mart omogućio besplatan ulaz na sjevernu i južnu tribinu i to bez preuzimanja ulaznica već će za ulazak na stadion biti dovoljno da se pojave na ulazima, prenio je zvanični sajt Želje.

Poslije neriješenog ishoda protiv Radnika u Bijeljini (0:0), ua taboru Želje žele da upišu prvu proljećnu pobjedu i to protiv trećeplasiranih plemića.

''Preduzećemo ćemo sve da dođemo do tri boda u ovoj utakmici, koja će imati veliki značaj za nastavak prvenstva. Sa navijačima ćemo dati svoj maksimum i vjerujem u pobjedu", izjavio je trener Sarajlija Dino Đurbuzović na konferenciji za štampu.

Mostarci takođe imaju velika očekivanja u derbiju…

''Očekivanja su velika, jasno kao i što su kod domaćina. Znam da oni uz mnogobrojne probleme koje imaju, protiv nas žele da izvedu najbolju ekipu kojom raspolažu. Sva tri rezultata su moguća, a naš cilj je da se u Mostar vratimo sa kvalitetnim rezultatom'', rekao je trener Zrinjskog Branko Karačić.

Utakmica 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Zrinjskog igra se u subotu s početkom u 14.30 časova.

(MONDO, foto: FK Željezničar)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC