• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BLAM: Pogrešan blizanac u timu mladih Engleza

Umjesto defanzivca Majkla Kina za utakmicu sa Velsom greškom registrovan njegov brat blizanac, napadač Vil.

"Pa da li je moguće? Čak i ne liče toliko...", jadikuju engleski mediji poslije greške stručnog štaba njihove mlade reprezentacije, koji je pomiješao fudbalere Mančester junajteda, braću blizance Majkla i Vila Kina.

Na spisku Gereta Sautgejta za utakmicu sa Velsom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo reprezentacija do 21 godine nalazio se Majkl, ali je greškom registrovan njegov brat blizanac Vil, prenosi Eurosport.

Ništa strašno, greške se događaju, međutim, u ovom slučaju nevjerovatno je što je propust primijećen tek sat vremena prije početka meča. Uz to, njih dvojice i ne liče baš kao "jaje jajetu", niti igraju na istim pozicijama i što je "najluđe", Vil uopšte nije bio pozvan za meč protiv Velsa.

Na kraju, zbog kasno uočenog administrativnog propusta, Majkl je propustio meč, a umjesto njega na brzinu je naknadno u tim ubačen odbrambeni igrač Čelsija Natanijel Čaloba.

Srećom po selektora Gereta Sautgejta, njegova ekipa slavila je 1:0 i vezala petu uzastopnu pobjedu u kvalifikacijama, kojom je došla veoma blizu plasmana na Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija 2015. u Češkoj, gdje će, nadamo se, igrati i naši "orlići".

Majkl i Vil Kin su, inače, fudbaleri Mančester junateda, ponikli na "Old Trafordu", ali obojica su trenutno na pozajmicama. Majkl u Blekburnu, a Vil u Kvins Park Rendžersu.
(MONDO:Foto: Guliver/Getty images/Alex Livesey)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC