• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajernovih pet komada za 17 minuta!

Trebalo je da bude derbi 24. kola Bundeslige... I bio je do 63. minuta, a onda je Volfzburg doživio nešto što nikada ranije nije...

Kako je dobro Volfzburg ušao u meč protiv Bajerna....

"Vukovi" su od 17. minuta golom Nalda vodili 1:0, a Bavarci su do kraja poluvremena uspjeli da izjednače preko Đerdana Šaćiriji. Pred 30.000 gledalaca na Folksvagen areni poslije više od sat vremena bilo je 1:1.

Meč je završen 1:6!

Šampion Evrope i Njemačke, lider Bundeslige, lagano je prebacio u šestu brzinu i za 17 minuta(!!!) deklasirao Volfzburg. Seriju je otvorio Tomas Miler u 63, a završio je Mario Mandžukić u 80. minutu. Njih dvojica postigla su po dva pogotka, a upisao se i Frank Riberi.

Klub iz Minhena već je postigao 72 gola, a do kraja je ostalo još deset kola.

Ovim porazom, i poslije trijumfa Šalkea, "vukovi" su napravili korak unazad u borbi za plasman u Ligu šampiona.

U Gelzenkirhenu domaćin je odradio rutinski posao protiv Hofenhajma 4:0. Klas Jan Huntelar sa tri gola bio je posebno raspoložen, dok je strijelac trećeg gola za Šalke bio Činedu Obesi.

Rafael je doveo Borusiju Menhengladbah do vođstva, ali je poražen pred svojim navijačima. Halil Altintop i Tobias Verner obezbijedili su tri boda Augzburgu, koji ovog proljeća neće strijepiti za opstanak, a ima šansu i se domogne Evrope.

U preostala tri meča nije bilo pobjednika. Derbi začelja na Mercedes Benc areni u Štutgart završen je 2:2. "Švabe" su gubile, pa vodile, ali su na kraju osvojile samo bod protiv Barunšvajga. Gosti ostaju na začelju, a Štutgart jedno mjesto iznad opasne zone.

Domaćinstvo nije iskoristio ni Hamburger odigravši samo 1:1 sa Ajntrahtom. Isto rezultat bio je na meču Hanover - Bajer Leverkuzen.

(MONDO, Foto: AP Photo/Gero Breloer)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC