• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona se predala?

Barsa izgubila i u Valjadolidu, tako da ima tri pobjede u posljednjih devet kola Primere. Da li Martinov tim gubi dah u trci sa Madriđanima?

Bilo je pitanje vremena kada će neko početi da posustaje u ovoj nestvarnoj španskoj trci u troje za titulu prvaka.

Međutim, malo ko se nadao da će prvi dah izgubiti višestruki i aktuelni prvaci, najdominantniji fudbaleri Španije u posljednjih deset godina, igrači Barselone.

Ipak, to je realnost!

Novim porazom, trećim u posljednjih šest kola La Lige, Katalonci su dali priliku Realu iz Madrida da im pobjegne na četiri boda prednosti, a Atletiko Madridu da ih prestigne na tabeli, kada bude kompletirano 27. kolo.

Poslije osam uzastopnih poraza od Barselone, Valjadolid je dočekao šansu i iskoristio očiglednu krizu u kojoj se nalazi tim Herarda "Tate" Martina - 1:0 (1:0)! Strelac fudbaler Juventusa na pozajmici u Valjadolidu, Fausto Rosi, u 17. minutu...

Svih 90 minuta za ljubičasto-bijele odigrali su srpski fudbaleri, reprezentativni desni bek Antonio Rukavina i potencijalni štoper naše reprezentacije, Stefan Mitrović, igrač na pozajmici iz Benfike.

U posljednjih devet kola, Barselona je dobila samo tri utakmice, a posljednji put kada je Barsa prva dala gol na gostovanjima u prvenstvu bio je novembar prošle godine, protivnik Betis u Sevilji.

Real će ovaj kiks pokušati da iskoristi u nedjelju uveče, kada dočekuje Levante, a prije toga Atletiko gostuje Selti u Vigu, kasnije u subotu uveče.

Trenutno, tabela izgleda ovako: Real 64, Barsa 63 i utakmica više, Atletiko 61...

Pogledajte pogodak italijanskog napadača za 1:0 i poraz "Blaugrane", za koju prvi put poslije šest utakmica nije strelac bio Lionel Mesi. Njegov tim tri puta ove sezone vraćao se nakon što je gubio, ali ovog puta nije imao ni ideje, ni snage, ni volje... Nekako, u posljednje vrijeme, Barselona djeluje kao tim koji igra bez trunke žara.

Da li je tome ove subote popodne doprinijela i porodična tragedija koju je veče prije toga doživio jedan od najboljih igrača svijeta, Andres Inijesta, pitanje je...

Sve u svemu, dok Barsa posrće, sve su glasnije najave da će nekolicina dugogodišnjih prvotimaca napustiti klub narednog leta, na kraju sezone koju je - za sada - obilježio skandal oko transfera danas nevidljivog Nejmara Žuniora, zbog čega se prije mjesec dana sa čela kluba povukao predsjednik Sandro Rosel.

Peti poraz Barselone ove sezone u svim takmičenjima stigao je u utakmici u kojoj je Serđo Buskets slavio 200. a Sesk Fabregas i Havijer Maskerano 100. nastup u plavo-crvenom dresu. Dan ranije, evropski mediji prenijeli su vijest o tome da je Mančester siti spreman da plati 200 miliona evra za Lionela Mesija...

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Denis Doyle)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC