• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jubilej Miroslava Radovića za poštovanje!

Srpski fudbaler odigrao je 300. utakmicu za Legiju iz Varšave, a jubilarni nastup u dresu poljskog šampiona obilježio je sjajnim golom.

Malo je srpskih fudbalera koji su odigrali 300 utakmica u dresu nekog inostranog kluba. Posebno onih koji nastupaju za šampionski tim te zemlje.

Jedan od njih je Miroslav Radović, nekadašnje krilo Partizana, koji od 2006. godine igra za Legiju iz Varšave.

Radović je u nedjelju u Vroclavu, protiv Slaska, odigrao jubilarnu 300. utakmicu u dresu Legije, a meč je obilježio lijepim golom u 83. minutu za 1:1.

VIDEO

Od dolaska u Poljsku, 30-godišnji Radović sa Legijom je osvojio šest trofeja - četiri Kupa Poljske, Superkup i nacionalnu titulu.

Popularni "Mire" je prošle sezone, kada je predvodio klub iz Varšave do šampionskog pehara, proglašen za najboljeg igrača prvenstva po izboru kolega.

Sa 300 mečeva došao je do osmog mesta liste igrača sa najviše nastupa za Legiju, a od sedmog mjesta dijeli ga samo još 13 utakmica.

Radović trenutno dijeli prvo mjesto klupske liste strijelaca sa napadačem Vladimirom Dvališvilijem, pošto su obojica postigli po devet pogodaka. Srpski fudbaler je do sada 58 puta bio strijelac za Legiju.

Inače, klub iz Varšave na dobrom je putu da odbrani šampionski pehar, pošto je pet kola prije kraja prvenstva prvi na tabeli sa šest bodova više od Visle iz Krakova, koju će ugostiti u narednom kolu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/EuroFootball)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC