• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predragović: Crveni karton nije koštao Borac

Mladi napadač Banjalučana je zaradio dva žuta kartona protiv Radnika (1:2), ali vjeruje da je prekršaje napravio iz opravdanih razloga.

Fedor Predragović bio je starter u Bijeljini umjesto Harisa Handžića i ostavio solidan utisak do 51. minuta kada je zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

"Oba žuta kartona sam dobio nakon što sam prekršajima zaustavio kontranapade rivala i veliko je pitanje šta bi se desilo da nisam tako postupio. Srećom, moje isključenje nas nije koštalo povoljnog rezultata i na kraju smo stigli do veoma važna tri boda na teškom gostovanju. Utakmica je odigrana po lošem terenu, ali smo i pored toga stvorili nekoliko prilika, realizovali dvije što je bilo dovoljno za trijumf", izjavio je Predragović za "Borac-sport".

Crveno-plavi tim Dragana Jovića je sa ova tri boda anulirao kiks protiv Mladosti u Banjaluci i sada mnogo mirnije iščekuje nedjeljni meč sa mostarskim Veležom na Gradskom stadionu.

"Nakon meča protiv Mladosti bili smo pod velikim pritiskom da u Bijeljini ostvarimo pobjedu i tako ostanemo u ravnopravnoj borbi za vrh tabele. Uspjeli smo da izdržimo taj pritisak, lakše se diše i sa dosta optimizma i samopouzdanja dočekujemo Velež i vjerujemo u osvajanje tri boda".


Borba za vrh i plasman na evropsku scenu je jako neizvjesna jer čak četiri tima u dosadašnjem toku sezone su sakupila isti broj bodova.

"Široki Brijeg, Zrinjski, Sarajevo i mi imamo 37 bodova i u preostalih devet kola nas očekuje velika borba. Ipak, uprkos jakoj konkurenciji, naši ciljevi su poznati - želimo na ljeto da igramo na evropskoj sceni i učinićemo sve da na kraju sezone zauzmemo jedno od mjesta koja vode u Evropu",
podvukao je fudbaler Borca.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC