• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: "Orlići" u Modriči kao kod kuće

Reprezentacija Srbije do 19 godina doputovala je danas u Modriču, gdje će sutra odigrati prijateljski meč sa odgovarajućom selekcijom BiH.

"Orlići" su nakon ručka u hotelu "Majna" održali trening na stadionu "Dr Milan Jelić", gdje će sutra od 15 časova igrati protiv BiH. Dan kasnije sa istom selekcijom igraće u Gradačcu (13.30).



U-19 reprezentativci Srbije aktuelni su šampioni Evrope, a meč sa selekcijom BiH biće im dobra provjera pred nastup u Elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. godine.



"Za nas je ovo važna utakmica. Vršimo selektiranje ovog tima. Generacija 1996. godište jako je talentovana. Zato želimo da provjerimo što više momaka. Od ove i generacije 1995, ali i mlađe, mi želimo da pronađemo ideju igre koju želimo da nametnemo. Želimo od svega ovog ideju fudbala, prepoznatljiv model igre", poručio je selektor Srbije Veljko Paunović.



Srpski tim će za rivale u kvalifikacijama imati reprezentacije Turske, Islanda i Republike Irske, pa Paunović nastoji da što bolje pripremi "orliće" za ove mečeve.



"Ove utakmice znače nam mnogo jer želimo da ispunimo određene ciljeve. Selekciju BiH izuzetno cijenimo, slični smo po mentalitetu i neka pobijedi ko bude bolji. Kakav god da bude rezultat, nema poraženih. Ovdje će se iskristalisati brojni ciljevi, jer mi tragamo za istinskim fudbalskim vrijednostima", naglasio je Paunović.

Reprezentativci BiH nalaze okupili su se i obližnjem Odžaku. Selektor "zmajića" Toni Karačić uvjeren je da će dueli sa aktuelnim šampionima Starog kontinenta mnogo značiti njegovim izabranicima, te da oni dolaze u pravo vrijeme.

"Od kvalifikacija U-17, ovi mladići igraju prvu provjeru. Hoćemo da vidimo gdje smo u ovom trenutku, sa čim raspolažemo. Uigravanja imaju za clj da podignemo formu, da imamo tačno one igrače koji će braniti naše boje u kvalifikacijama u Makedoniji. U Odžaku trenira 22 igrača koje sam pozvao i u ovom trenutku ne znam ko će biti u startnoj postavi. Nadam se da će dati sve od sebe da ostave sugestivan utisak i da savladamo Srbiju", optimista je Karačić.

(Bojan Jakovljević - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC