• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Otkud baš sad priče o namještanju?

Trener Partizana Marko Nikolić nije želio da komentariše navode iz autobiografske knjige Lotara Mateusa. "Nije slučajno".

Citati iz autobiografije nekadašnjeg trenera Partizana Lotara Mateusa, koja se nedavno pojavila u prodaji i u Srbiji, prijete da uzdrmaju crno-bijele usred žestoke borbe za sedmu uzastopnu titulu, koju vode sa Crvenom zvezdom.

Legendarni njemački fudbaler, koji je sa crno-bijelima osvojio jednu titulu prvaka i uveo ih u Ligu šampiona, u svojoj knjizi "Sve ili ništa" tvrdi da je meč Rad - Partizan (1:0) iz aprila 2003. bio svjesno pušten domaćinu, kao usluga za bodove osvojene protiv istog kluba godinu dana ranije.

Tom prilikom rezultat je bio 2:3, iako su "građevinari" vodili 2:1 i imali igrača više. Preokret su golovima u posljednjih desetak minuta donijeli Iliev i Vukić.

Trener Partizana Marko Nikolić nije želio da komentariše Mateusove tvrdnje, ali je rekao da nije slučajno što se takva informacija pojavila baš sad, uoči novog gostovanja Radu (nedjelja, 14.30).

"Ne pada mi na pamet da se bavim biografijom Lotara Mateusa. Ne znam ni kada se ona pojavila. Ipak, ne vjerujem u slučajnosti i zato mislim da nije slučajno što se ovo baš sada pojavilo u javnosti", rekao je Nikolić novinarima okupljenim u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Nikolić je prije Partizana i Vojvodine tri godine bio trener Rada, tako da odlično poznaje taj klub.

"Neće mi biti čudno što igram protiv Rada, već sam to uradio sa Vojvodinom. Želim im sve najbolje, prije svega da ostanu u ligi. Znam da bi im bodovi mnogo značili, ali moraće da ih potraže negdje drugdje", izjavio je Nikolić uoči utakmice na stadionu Obilića na Vračaru.

Partizan je minulog vikenda ubjedljivo pobijedio Radnički u Kragujevcu (5:0) i ostao na bod zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Trudimo se da igramo sve bolje. Ne mogu da tražim dlaku u jajetu poslije pobjede od 5:0 na strani, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji", poručio je mladi strateg crno-bijelih.

(Vladimir Sukdolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC