• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Petarde "vječitih rivala"

Ubjedljivi trijumfi Partizana i Crvene zvezde u 31. kolu Jelen Superlige. "Vječiti rivali" pobijedili su Rad, odnosno Jagodinu istim rezultatom - 5:1.

 SL: Petarde "vječitih rivala" Izvor: MONDO

Partizan je deklasirao Rad na Banjici pred praznim tribinama (domaćin kažnjen zbog rasizma njegovih navijača na utakmici protiv Čukaričkog u prethodnom kolu).

Interesantno je da su tri gola u mrežu "građevinara" ubacili njegovi bivši igrači - Miloš Bogunović dva i Brana Ilić jedan. Bogunović je mogao da postigne i treći gol, ali je u finišu meča promašio nemoguće. Još dva gola za Partizan postigao je Nikola Vujović.

Jedini gol za Rad postigao je Andrija Kaluđerović posle katastrofalne greške golmana Mladena Božovića, koji se poigravao saloptom, što mu se obilo o glavu.

Inače, navijači Rada nisu mogli da uđu na tribine, ali su bili na brdašcetu iza jednog od gola, pa su u drugom poluvremenu imali svoj šou začinjen pirotehnikom.

Izgledalo je kao da Partizan daje "domaći" Zvezdi, jer kad god bi crno-bijeli dali gol, maltene koji minut kasnije crveno-bijeli su "prepisivali", tačnije - i oni su ubacivali loptu u mrežu.

Zvezda je, dakle, deklasirala Jagodinu 5:1. Poslije pobjede nad Partizanom u Humskoj, Jagodinci su najavljivali i skidanje skalpa Zvezdi. Ali, poslije neinteresantnog prvog poluvremena, crveno-bijeli su, predvođeni Nenadom Milijašom i Bernardom Parkerom, "eksplodirali" u drugom poluvremenu.

Tri gola Milijaša (približio se Dijari na samo dva gola - 18 prema 16) i dva Parkera za više nego ubjedljiv trijumf Zvezde. Mnogi navijači Zvezde glasno su se pitali: "A što dosad niste igrali ovako!?".

Zaista, od odlaska Čedomira Janevskog, Zvezda igra kao preporođena, a riječ je o istim igračima!

Što se tiče borbe za opstanak, u najnezavidnijoj poziciji je Banat, koji je poražen u Čačku, a veliki bod iz Kruševca nosi Čukarički.

REZULTATI 31. kola:

Borac - Banat 2:0 (0:0)
/Alveš 49', Prtenjak 69'/

Jagodina - Crvena zvezda 1:5 (0:0)
/Pavlović 81' - Milijaš 53', 67', 90', Parker 64', 85'/

Rad - Partizan 1:5 (0:2)
/Kaluđerović 70 - Bogunović 13', 31', Vujović 46',90', Brana 71'/

Napredak - Čukarički 0:0

Nedjelja:

Hajduk - Vojvodina

Četvrtak:

OFK Beograd - Javor

Tabela: Partizan 74, Vojvodina (-1) 56, Zvezda 55, Javor (-1) 46, Napredak 37, Borac 37, Rad 35, Hajduk (-1) 34, Jagodina i Čukarički po 34, Banat 30, OFK Beograd (-1) 29.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC