• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atletiko:Briga nas ko nas čeka u četvrtfinalu

Madridski klub poslije istorijskog plasmana u četvrtfinale Lige šampiona ne haje za narednog rivala.

Ističu da su svi timovi dobri i da će sada samo uživati u velikom uspjehu.

Atletiko Madrid priredio je spektakl na Visente Kalderonu ubjedljivim trijumfom nad Milanom (4:1), čime je obezbjedio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, poslije 17 godina pauze.

"Igrali smo kao tim i nema sumnje da je to naša najveća snaga. Svjesni smo svojih ograničenja, ali i najjačih aduta. Moja ekipa počela je da se opušta prije gola Kake, a onda je igrala nepovezano, bez smirenosti i vraćanja lopte u sopstveni posjed... na poluvremenu sam iskoristio priliku da porazgovaram sa njima, i od tada je sve bilo u redu", istakao je trener Atletika Dijego Simeone.

On je dodao da je njegov tim već napravio veliki uspjeh ulaskom među osam najboljih ekipa i da ne haje mnogo ko će im biti naredni rival.

"Uopšte ne brinem protiv koga ćemo igrati u sljedećoj fazi, kao što me uošte nije briga hoće li to biti klub iz Španije", dodao je Simeone.

VIDEO

Napadač Atletika Dijego Kosta, jedan od najzaslužnijih za ubjedljiv trijumf Madriđana, takođe ne mari za narednog rivala, već ističe da treba da raduju postignutom.

"Ponosni smo na ono što smo uradili. Hvala i našim navijačima na podršci za veliki uspjeh, a cijela ekipa zaslužuje čestitke za prikazanu igru. Svi timovi koji dođu do četvrtfinala veoma su dobri, a mi sada samo želimo da uživamo", izjavio je Dijego Kosta.

Atletiko je izborio plasman u četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja prvi put poslije 1997. godine, dok Milan nije među osam najboljih prvi put od 2009. godine. Jedan od onih koji su "kumovali" tome je i golman Atletika Tibo Kurtoa.

"Fantastičan je osjećaj izboriti plasman u četvrtfinale. Možda u prvom poluvremenu nismo djelovali baš sjajano, ali smo na kraju odigrali odličan meč. Napravili smo veliki uspjeh plasmanom među osam najboljih u Evropi. Liga šampiona je takmičenje najboljih i bilo bi sjajano kada bismo trijumfovali. Znamo da je to teško, ali želimo da igramo finale", istakao je Kurtoa, koji je odbio da komentariše spekulacije o prelasku u Real Madrid, naglasivši da će sve biti poznato na kraju sezone, jer ima ugovor na još dvije godine sa Čelsijem.

Sve mečeve Lige šampiona možete gledati na servisu Telekoma Srbije - Kliksport, koji nudi i svoju mobilnu aplikaciju.

(MONDOFoto: Beta/AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC