• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard: Uvijek za Vidića!

"Vidić je kao stijena. On i Rio Ferdinand su odličan tandem, da ih nije bilo, Mančester bi imao mnogo manje bodova", rekao je as Liverpula.

 Džerard: Uvijek za Vidića! Izvor: MONDO

Kapiten Liverpula Stiven Džerard, najbolji fudbaler Premijer lige 2008/09 u izboru Udruženja fudbalskih novinara (FWA), priznao je da je veliki fan Nemanje Vidića, štopera rivalskog Mančester junajteda.

Džerard smatra da je srpski defanzivac imao sjajnu sezonu i da su mu individualna priznanja izmakla samo zbog grešaka koje je načinio upravo u martovskom porazu od Liverpula na Old Trafordu.

"Kao igrač Liverpula, svaki put kada gledam Junajted, želim da izgube. Ali Vidić je kao stena. On i Rio Ferdinand su odličan tandem, da ih nije bilo, Mančester bi imao mnogo manje bodova".

Vidić je smatran favoritom za nagrade koje tradicionalno dodjeljuju FWA i Udruženje profesionalnih fudbalera (PFA), sve dok ga u pomenutom duelu sa Liverpulom nije nadigrao Španac Fernando Tores. Lošu partiju "kompletirao" je isključenjem...

As Liverpula smatra da je fudbal tom prilikom bio surov prema nekadašnjem igraču Crvene zvezde.

"Glasao sam za njega u izboru PFA, a da sam imao glas u FWA, opet bi Vidić bio moj izbor, jer je imao fantastičnu sezonu. Očigledno je da su mu ljudi zamjerili zbog grešaka u meču sa nama. Trebalo bi da se zahvalim Fernandu (Toresu) na nagradi", rekao je Stiven Džerard.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC