• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U ponedeljak smena Stevana Dike Stojakovića

Predsednik Toplica Spasojević insistira na dovodjenju "sveže krvi", u liku Gorana Bunjevčevića.

 U ponedeljak smena Stevana Dike Stojakovića  Izvor: MONDO

Zvanična potvrda višenedeljnih nagadjanja o tome kakva sudbina očekuje i dalje aktuelnog sportskog direktora Crvene zvezde, Stevana Diku Stojanovića, uslediće sutra na prvoj radnoj sednici renoviranog Upravnog odbora fudbalskog kluba.

Dakle, Dika će biti smenjen, tačnije zamenjen sa Goranom Bunjevčevićem, nekadašnjim kapitenom kluba, koji je u Upravi prisutan već neko vreme sa titulom "savetnika predsednika kluba, za sportska pitanja".

Upravo će Stojanoviću biti ponudjeno da preuzme savetodavnu ulogu predsednika Toplice Spasojevića, verovatno pod istim finansijskim uslovima, pod kojima je postao sportski direktor u eri Dragana Stojkovića Piksija. Taj ugovor ističe za dve i po godine.

U neformalnim razgovorima, Spasojević je ovu rokadu objasnio potrebom da u klub stigne "sveža krv", a ne nezadovoljstvom Stojanovićevim potezima u poslednja dva prelazna roka. Ipak, nameru da skloni Diku sa mesta glavnog i odgovornog za pojačanja i prodaju fudbalera Crvene zvezde, Spasojevića nije odvratio ni rezultat večitog derbija u subotu, u kojem je Partizan ubedljivo poražen sa 4:1.

"Svežu Bunjinu krv" trebalo bi da prihvati novi sastav Upravnog odbora, na svom prvom radnom sastanku, od konstitutivne sednice, koja je održana prošlog petka.

Pitanje je kako će to prihvatiti legendarni golman Crvene zvezde, Dika Stojanović, koji bi umesto savetodavne uloge u klubu, mogao lako da re-aktivira menadžersku licencu koju poseduje i nastavi samostalno da se bavi tim poslom.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC