• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Lukić - od golgetera do predsjednika?

Očekivano, nekadašnji napadač Crvene zvezde Vladan Lukić kandidovan je u ponedjeljak za novog predsjednika fudbalskog kluba iz Ljutice Bogdana.

 ZVEZDA: Lukić - od golgetera do predsjednika? Izvor: MONDO

Lukića su za kandidata za predsjednika predložili veterani Crvene zvezde, u čije ime se on i grupa bivših fudbalera pobunio protiv sadašnjeg stanja u trofejnom klubu, koji je u agoniji i kojem predstoji vruće ljeto i pokušaj generalnog remonta.

Prvu pobjedu koju su bivši igrači Zvezde dobili bila je da se vanredna skupština kluba pomjeri sa 8. juna, na 26. maj.

Kandidat za predsjednika Zvezde trebalo bi u sredu da pred sekcijom veterana izloži program izlaska kluba iz najveće krize u njegovoj istoriji.

Prema ranijim najavama, na predstojećoj Skupštini Zvezde neće biti samo jednog kandidata. Očekuje se i da dosadašnja uprava predloži nekoga ko bi seo u fotelju Dobrivoja Tanasijevića.

Otkako je aktivno prestao da se bavi fudbalom, Vladan Lukić (rođen je 16. februara 1970. godine) je ostao u tom sportu, a najviše se angažovao u rodnom Sopotu gdje je u lokalnom klubu bio maltene sve - trener, predsjednik.

Kao igrač afirmisao se u Crvenoj zvezdi, ali je igrao i za Vojvodinu, OFK Beograd, Atletiko Madrid, Marbelju, Mec, Sion...

Kada je počelo bombardovanje tadašnje SR Jugoslavije, spakovao je kofere i napustio francuski Mec, a onda je odigrao još jednu sezonu u Grčkoj i u 30. godini prestao aktivno da se bavi fudbalom.

Na poslednjim lokalnim izborima predvodio je listu "Grupa građana Vladan Lukić", koja je osvojila 12,12 odsto glasova i dobila četiri mandata u opštinskoj skupštini u Sopotu. Lukić obavlja i funkciju potpredsjednika te beogradske opštine.

Oženjen je Irenom, ima kćerku Saru i sina Luku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC