• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se to radi u Hrvatskoj

Dinamo i Hajduk nastavili verbalna prepucavanja iako je šampionat odlučen. Zbog uvredljivih pjesama, Dinamovi fudbaleri "na tapetu".

 Tako se to radi u Hrvatskoj Izvor: MONDO

U pobjedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi, kaže stara narodna izreka. A predstavnici dva najveća fudbalska kluba u Hrvatskoj, Dinama i Hajduka posljednjih dana su uradili upravo suprotno od izreke.

Nakon što je Dinamo obezbijedio titulu prvaka Hrvatske, na proslavi na maksimirskom stadionu, pojedini fudbaleri zagrebačkog tima zdušno su prihvatili omiljenu pjesmu navijača "Jebi se, jebi Splite, Dinamo šampion”.

Zbog toga će protiv onih fudbalera koji su pjevali tu pjesmu biti pokrenut disciplinski postupak pred organima Nogometnog saveza Hrvatske. Najglasniji su bili Ivica Vrdoljak i Ivan Kelava, ali i direktor Dinama Damir Vrbanović, koji je i u tijelima UEFA!

Umjesto izvinjenja Hajduku, iz Dinama je stigao novi "šamar" Splićanima.

"Nije im Dinamo kriv što gube bodove protiv Varteksa, Osijeka i Rijeke. Nije im Dinamo kriv za skandalozno ponašanje nekih njihovih igrača i trenera. Mislim da bi trebalo da se bave sobom, a ne Dinamom kada nam četvrtu godinu uzastopno gledaju u leđa sa ukupnim zaostatkom od 100 bodova. Pozivamo sportske prijatelje iz Hajduka da zajedno s Dinamom učine sve da doprinesemo što boljoj i lepšoj atmosferi u hrvatskom fudbalu", izjavio je član Dinamove uprave zadužen za odnose sa javnošću Siniša Jagodić, prenosi Index.hr.

Igrače Dinama i članove uprave očekuju novčane kazne, mada je propisima predviđena i suspenzija od pola godine.

Ni Hajdukovci se nisu ništa dostojanstvenije ponijeli. Iz Splita i dalje nema čestitke na adresu Dinama, a izgleda da je neće ni biti.

Trener Hajduka Ante Miše "iskopirao" je svog kolegu iz Liverpula Rafaela Beniteza koji je takođe odbio da čestita svom kolegi iz Mančestera ser Aleksu Fergusonu.

"Preskočićemo to pitanje i praviti se da ga nismo čuli", izjavio je portparol Hajduka Davor Pavić na pitanje novinara upućeno Mišeu da li će čestitati Dinamovcima.

(MONDO - foto: Index.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC