• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP RS: Borcu pehar nakon 13 godina

Fudbaleri banjalučkog Borca savladali su u finalu Kupa RS Radnik iz Bijeljine 4:0 i tako nakon 13 godina ponovo osvojili ovaj trofej.

 KUP RS: Borcu pehar nakon 13 godina Izvor: MONDO

Banjalučani su se trijumfom na Gradskom stadionu u Banjaluci u utorak uveče izjednačili sa Kozarom iz Gradiške koja je tri puta osvajala Kup RS.

Da će pehar Kupa RS ponovo krasiti vitrine kluba iz Platonove ulice bilo je jasno već nakon tri minuta igre. Nakon centaršuta s desne strane golman Radnika loše je intervenisao, a lopta je pogodila kapitena gostiju Trifkovića i završila u mreži za vođstvo Borca.

Samo tri minute kasnije gosti iz Bijeljine mogli su do izjednačenja. U istom napadu fudbaleri Radnika dva puta su pogodilu prečku, ali je na semaforu ostalo 1:0.

Borac je u nastavku imao više loptu u nogama i stvarao izglednije prilike, a dobra igra crveno-plavih krunisana je u 43. minutu, doduše sa bijele tačke. Nakon upućenog šuta domaćih lopta je pogodila Jevtića, a Saša Kajkut bio je siguran realizator najstrože kazne.

Isti igrač u sudijskoj nadoknadi prvog dijela praktično je riješio pitanje pobjednika, pospremivši centaršut Bilbije u mrežu Radnika.

Ubjedljivu pobjedu Banjalučana ovjerio je upravo Bilbija evrogolom petnaest minuta prije kraja.

Stupar je centrirao s desne strane, a mladi fudbaler Borca volejom kakav se rijetko viđa na našim terenima matirao nemoćnog Lukića za konačnih 4:0.

Pehar i medalje pobjedničkom sastavu uručio je predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske, Mile Kovačević.

Prihod u humanitarne svrhe

Sav prihod finalne utakmice Kupa RS ide u humanitarne svrhe, odnosno biće uplaćen za liječenje golmana Borca Bojana Miloševića, koji je ove sezone pozajmljen BSK-u.

Svi koji žele da pomogne ovom fudbaleru kome je otkriven tumor na mozgu mogu da uplate novac na račun kod „Volks banke“ broj 567-241-59001964-56.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC