• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stadion Borca suspendovan zbog nereda

Zbog nereda na prvenstvenoj utakmici između Borca i Slavije proteklog vikenda FS BiH suspendovao je Gradski stadion u Banjaluci.

 Stadion Borca suspendovan zbog nereda Izvor: MONDO

Komitet za takmičenje FS BiH je na osnovu člana 62. Pravilnika o takmičenju saopštio da se zbog incidenata nakon utakmice 29. kola Premijer lige BiH Borac - Slavija (1:1) Gradski stadion u Banjoj Luci do okončanja disciplinskog postupka suspenduje.

Suspenzija stupa na snagu odmah, a predmet sa utakmice ustupljen je Disciplinskoj komisiji, koja će utvrditi odgovornost FK Borac u vezi sa organizacijom utakmice i ponašanjem navijača i odrediti visinu kazne.

U banjalučkom premijerligaši nisu iznenađeni ovom odlukom, ali se nadaju da disciplinski organi neće preoštro kazniti Borac.

“Očekivali smo ovakvu odluku. Nadam se da će disciplinska komisija kada bude određivala visinu kazne uzeti u obzir sve okolnosti koje su prethodile incidentu”, rekao je za MONDO direktor Borca Damir Špica.

On je istakao da je Borac već preduzeo određene korake povodom ovog incidenta smijenivši komesara za bezbjednost Acu Miloševića.

“Gradski stadion u Banjaluci tokom čitave sezone bio je primjer kako utakmica treba da bude organizovana i siguran sam da ćemo tako nastaviti i u budućnosti. Duel sa Slavijom trebalo bi da bude opomena nama i svima ostalima da se tako nešto više nikada ne ponovi”, dodao je Špica.

Revanš utakmica finalista Kupa BiH između Slavije i Slobode koja je trebala da se odigra u Istočnom Sarajevu 27. maja, na zahtjev klubova pomjerena je za dan kasnije, 28. maja, sa početkom u 17 časova.

Na sjednici komiteta za takmišenje FS BiH usvojen je i prijedlog da takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2009/2010. počne u subotu, 1. avgusta, o čemu će konačnu odluku donijeti Izvršni odbor N/FS BiH na narednoj sjednici.

Drugostepena komisija za licenciranje klubova izdala je licence za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2009/2010. klubovima koji nisu prošli na prvostepenoj komisiji, a to su: Borac, Zvijezda, Leotar, Sloboda, Travnik i Modriča.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC