• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžers: Čelsi? Biće sjajna atmosfera!

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers i sjajni napadač Luis Suarez odbijaju da daju bilo kakvu jaku izjavu. Tiho, korektno, skromno...

Liverpul je jedini tim u Premijer ligi koji nije izgubio NIJEDNU utakmicu u 2014. godini, tačnije okrenuo je cieli krug bez poraza, uz 14 pobjeda i samo dva remija, tako da se tri kola prije kraja nalazi na pet bodova prednosti u odnosu na Čelsi.

Čelsi je bio posljednji tim koji je poslednjeg dana 2013. godine pobedio Liverpul u Londonu. Čelsi je naredni tim s kojim Liverpul igra, ali u Liverpulu.

Poslije 11. uzastopne pobjede, dok se navijači tresu kao grane na vjetru, menadžer "redsa" Brendan Rodžers nije ni pomenuo titulu, samo je istakao da je prvobitan cilj ispunjen, a to je plasman u Ligu šampiona.

Na pitanje šta očekuje kada Čelsi stigne na Mersisajd, rekoa je...

"Ulazimo u posljednje tri utakmice sa namjerom da igramo dobro i lijepo. Želimo da nastavimo da se borimo kao i do sada i sada nas očekuje duel sa Čelsijem narednog vikenda. Ono što znam je da će biti nevjerovatna atmosfera na 'Enfildu'", uzdržan je bio Rodžers od bilo kakvih komentara poslije pobjede u Noriču (2:3).

O ne baš sigurnoj igri, Rodžers nije želio da govori.

"Najvažnija stvar je da smo uzeli tri boda i da smo zadržali visok nivo. Stigli smo do 96 golova, a ideja je bila da idemo preko 100. To bi bio nevjerovatan uspjeh", pričao je Rodžers o svim brojkama osim onim najvažnijim - bodovima.

Ni Suarez, njegovo najubojitije oružje, nije davao jače izjave od toga.

"Srećni smo zbog tri boda koja su nam jako važna. Naporno smo radili da dođemo do njih, a oni su se sve vrijeme borili i odbili da se predaju", rekao je Urugvajac, koji je 12. put postigao gol protiv Noriča u posljednjih pet utakmica.

To mu je 30. u Premijer ligi ove sezone, uz 12 asistencija.

"Lično, važno mi je to, ali za tim je na prvom mjestu i to je prioritet svih prioriteta", rekao je Suarez, koji je konstatovao da je igrač utakmice bio Rahim Sterling - strijelac dva gola i asistent kod njegovog pogotka za 2:0.

O finišu sezone...

"U fudbalu nikad ne znaš šta će se dogoditi. Ostaćemo mirni i fokusirani i razmišljati samo o sljedećoj utakmici sa Čelsijem".

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Clive Mason)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC