• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real novcem otima sve, pa i Suareza!

Na stotine miliona evra Real troši na pojačanja, a rezultati mu nisu bolji od ekipa sa manjim budžetima. Sada se sprema da dovede Luisa Suareza.

Real Madrid sprema novi rekordan transfer u svetu fudbala - Luis Suarez u "kraljevskom klubu" za 110 miliona evra!

Poslije Kristijana Ronalda (došao iz Mančester junajteda 2009. za 94 miliona evra) i Gereta Bejla (prešao iz Totenhema za 100 miliona 2013), Real Madrid je spreman da iz Premijer lige dovede novu zvijezdu i to ponovo za rekordnu sumu novca.

Britanski portal "Kotofsajd" je došao do informacije da u Madridu planiraju da Liverpulu ponude deset miliona evra više nego što je dobio Totenhem prošle godine za Bejla.

Suarez je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 29 golova i sa "redsima hita ka tituli prvaka, prvoj za klub poslije 24 godine. Britanski portal tvrdi da predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez planira da u narednih nekoliko dana istakne ponudu za fenomenalnog napadača.

Kako navodi "Kotofsajd", Real Madrid je prije tri sedmice ponudio Liverpulu 85 miliona evra, što je odbijeno, ali je sada ponuda povećana za 25 miliona evra.

Navodi se da istovremeno, Perez pokušava da ubijedi Suareza da pređe u Real nudeći mu 327,.000 evra sedmično, za razliku od 242.000 evra, koliko prima u Liverpulu.

Kako navodi "El mundo", za angažman Suareza Madriđani bi morali da na transfer listu stave Moratu, Koentraa i Verana, a bila bi otvorena mogućnost ponude za Ikera Kasiljasa, Iska, Di Mariju ili Kediru.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Michael Regan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC