• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Napred Barsa, mrzim Mančester!

Mateja Kežman kaže da će u finalu LŠ navijati za Barselonu, jer mrzi Mančester. I dalje ne gubi nadu da će stići poziv od Radomira Antića.

 Kežman: Napred Barsa, mrzim Mančester! Izvor: MONDO

Nekadašnji fudbalski reprezentativac, Mateja Kežman nema dilemu za koga će navijati u finalu Lige evropskih šampiona, 27. maja u Rimu.

Iako u Mančesteru igraju dvojica srpskih reprezentativaca Nemanja Vidić i Zoran Tošić (doduše ovaj drugi je još među rezervama), Kežman je novinarima u trening centru Pari sen Žermena rekao da će navijati za Barselonu.

"Navijaću za Barselonu, volim taj klub. A i mrzim Mančester!", rekao je Kežman.

Možda ovo opredjeljenje ima veze i sa nezvaničnim informacijama o sukobu Nemanje Vidića i Kežmana tokom Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine...

Srpski fudbaler nije imao baš laku sezonu u PSŽ-u, ali vjeruje da mu je budućnost i dalje vezana za "prinčeve". Igrao je sveukupno 619 minuta i borio se za mjesto u prvom timu.

"Samouvjeren sam, jer je PSŽ moj klub i lijepo mi je ovde. Ova sezona je bila izuzetno teška za mene,ali odigrao sam neke važne mečeve i nadam se da ću naredne sezone igrati više", rekao je nekadašnji napadač Partizana.

Iako ga nema u planovima selektora Srbije Radomira Antića, Kežman ne gubi nadu da će ipak obući dres Srbije i da će igrati na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"Nadam se! Živim u nadi da ću zaigrati na Svjetskom prvenstvu za Srbiju ali u situaciji kojoj sam trenutno ne očekujem da budem pozvan jer nisam standardno igrao za klub i ne zaslužujem da igram za reprezentaciju. Sledeće sezone, kada počenem da postižem golove siguran sam da će stići i Antićev poziv", rekao je Kežman i dodao da je ponosan na državni tim i na sve ono što su srpski fudbaleri uradili u dosadašnjem toku kvalifikacija za SP.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC