• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores: Naprijed Atletiko!

As Čelsija, koja je nastupao za klub iz Madrida, tvrdi da bi bilo pošteno da "jorgandžije" ove sezone osvoje titulu u Primeri.

Fernando Tores je izjavio da je svim srcem uz Atletiko, na dan kada će njegov sadašnji klub Čelsi odmjeriti snage sa Madriđanima u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Popularni El Ninjo kaže da su "jodgandžije" zaslužile da ove sezone osvoje Primeru.

"Ako Atletiko ne bi osvojio titulu u Španji, fudbal bi u tom slučaju ispao nepravedan prema tom klubu. U slučaju da postanu prvaci, radovaću se zbog svih u klubu, igrača, navijača, stručnog štaba. Fudbal je ipak pokazao da daje šansu da pobijede vrline, a ne novac. Doduše, to se ne dešava tako često", rekao je Tores za špansku "Marku".

Ekipa Atletika, četiri kola prije završetka Primere, vodi na tabeli sa tri boda prednosti u odnosu na gradskog rivala Real.

"Atletiko nije tim koji je na početku sezone postavio sebi kao cilj da bude šampion. Siguran sam da su trener Dijego Simeone i igrači, jednostavno, govorili samo da dobijemo naredni meč, pa onda i sljedeći, zatim još jedan... Njihova vjera u uspjeh im daje snagu i energiju", kazao je Tores.

Španski reprezentativac, koji je napustio Atletiko 2007. godine i pojačao Liverpul, istakao je da je trener Dijego Simeone najzaslužniji za dosadašnje rezultate .

"Uspjeh Atletika je trijumf požrtvovanosti, rada, skromnosti i timskog duha, a sve to je u ekipu donio Simeone. On je ujedinio cijeli klub. Bez njega Atletiko ne bi postao pobjednički tim",
zaključio je Tores, koji bi, prema pisanju nekih medija, na ljeto mogao da se vrati među "jorgandžije".

(MONDO/agencije, foto: Beta/AP/Lefteris Pitarakis)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC