• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Zvezda osvaja titulu

"Moji igrači su pomogli Zvezdi da osvoji titulu, a pobijedili za Napredak", rekao je šef struke Kruševljana posle trijumfa nad Partizanom (2:0.

Iako su do utorka mnogi predviđali da će "vječiti derbi" odlučiti šampiona, kolo uoči utakmice protiv Crvene zvezde fudbaleri Partizana izgubili su možda odlučujuća tri boda u Kruševcu.

Na stadionu "Mladost", gdje je i uspostavio dominaciju srpskim fudbalom, aktuelni šampion izgubio je od Napretka 0:2 i značajno smanjio svoje šanse u borbi za titulu.

Ako crveno-bijeli od 18.00 časova pobijede Radnički iz Niša na svom stadionu, razlika između "vječitih rivala" uoči posljednjih pet kola biće šest bodova.

Trener crno-bijelih Marko Nikolić nije posle poraza htio da daje izjavu za TV Arena sport.

Za razliku od njega, šef struke domaćih Nenad Lalatović stao je pred kamere i trijumf posvetio klubu čiji je bio kapiten i koji je prošle jeseni pobijedio, kao trener Voždovca.

"Rekao sam i prije početka utakmice da gledamo samo u naše dvorište, jer smo se našli u opasnoj zoni. Ne daj Bože da nismo pobijedili. Izgubimo danas, pa izgubimo od Rada i ispadosmo iz lige... Ipak, nije tako bilo".

"Moram da kažem ono što mi je na srcu. Drago mi je što smo obezbijedili opstanak i što će Zvezda osvojiti titulu. Moji igrači su pomogli Zvezdi, a igrali za Napredak. Gledam sljedeću utakmicu, treba nam još teoretski bod za opstanak", izjavio je Lalatović.

Kruševljani će dočekati 26. kolo sa 31 bodom, osam više od Radničkog 1923, koji je bolje plasirani tim u zoni ispadanja.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Alex Grimm, Bongarts)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC