• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić odbio milione saudijskog princa

Selektor BiH Safet Sušić odbio višemilionsku ponudu da radi u Saudijskoj Arabiji, iako ga je zvao lično saudijski princ.

Pape je ponovo na cijeni.

Nekada kao vrhunski igrač, a sada selektor koji je napravio istorijski uspjeh plasmanom “zmajeva” na Svjetsko prvenstvo, Safet Sušić ponovo je traženo ime.

Prošle godine popularni Pape odbio je ponudu turskog Bešiktaša vrijednu pet miliona KM, željevši da završi kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Poslije završetka kvalifikacija i istorijskog plasmana BiH na Mundijal, interesovanje za Safeta Sušića još se povećava, a prema pisanju portala reprezentacija.ba Sušić je ponovo dobio “nemoralnu ponudu”.

Ovog puta Papeta žele ljudi iz Saudijske Arabije koji su mu ponudili višemilionski iznos da preuzme tamošnju reprezentaciju ili neki od saudijskih klubova, ali je on to odbio.

Stvar je pokušao da spase saudijski princ lično, koji je poručio da će doći u Sarajevo na pregovore sa Sušićem, ali je i ta ponuda odbijena.

Safet Sušić ima ugovor sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine do jula ove godine, a kako pišu domaći mediji, uskoro će biti pokrenuti pregovori o njegovom eventualnom produženju, nakon čega će biti puno jasnije ostaje li Safet Sušić na klupi Zmajeva i u kvalifikacijama za Euro 2016.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Jamie McDonald )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC