• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se u Nionu bori za evro licencu

Ddelegacija crveno-bijelih, pojačana generalnim sekretarom FSS u sjedištu UEFA iznosi plan vraćanja dugova, kako bi srpski klub dobio evro licencu.

Zoran Laković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i prije dvije godine pomagao je Crvenoj zvezdi u borbi za ulaznicu za Evropu, a i sada učestvuje u istoj misiji.

Zajedno sa operativcima crveno-bijelih Miodragom Zečevićem i Stefanom Pantovićem, Laković će pred predstavnike UEFA izneti plan za rešavanje problema poslije evidentiranog kršenja fer-pleja, prenosi "Žurnal".

Poslije prvih kontakata u utorak, trebalo bi da bude održan i radni sastanak. Kako prenosi beogradski sportski list u planu nije dijalog već će Zvezda dobiti određeno vrijeme da u usmenoj formi predoče kako planiraju da saniraju dugove.

U slučaju da UEFA pozitivno odreaguje na taj prijedlog, klub iz Ljutice Bogdana dobio bi dodatni rok da izmiri goruće obaveze i stekne pravo na evropsku licencu.

A odgovor UEFA da li će Zvezda biti kažnjena trebalo bi da bude poznat početkom maja, za kada je najavljeno naredno oglašavanje Kontrolnog finansijskog tijela UEFA.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC