• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako bude rizično - Kristijano neće igrati"

Ofanzivci Reala Ronaldo i Bejl otići će tokom dana kod klupskog ljekara i saznati da li će zbog povrede i gripa moći da nastupe protiv Bajerna.

Iako je malo vjerovatno da će Real istrčati pred Bajern bez izuzetno važnog dvojca Kristijano Ronaldo - Geret Bejl, posljednju riječ o njegovom nastupu donijeće ljekari.

Trener Madriđana Karlo Anćeloti najavio je da neće rizikovati zdravlje svojih igrača zbog plasmana u finale Lige šampiona.

"Ronaldo je trenirao sa nama prethodnih dana (na slici - trening u utorak), proći će još nekoliko testova i onda ćemo donijeti konačnu odluku", rekao je italijanski stručnjak, pa podvukao:

"Ako svi budu sigurni da će moći da igra protiv Bajerna bez problema, onda će igrati, naravno. Vjerujem da će tako biti i da će istrčati na teren, a konačnu odluku ćemo donijeti tokom dana. Ipak, ako bude postojao bilo kakav rizik da obnovi povredu - neće nastupiti".

Najbolji igrač Madriđana propustio je zbog povrede koljena prošlosedmično finale Kupa, u kojem je Real pobijedio Barsu. Prethodno je nije igrao i protiv Sosijedada i Almerije.

Zajedno sa Kristijanom, klupskim ljekarima će u srijedu otići i Geret Bejl, Velšanin koji je donio "kraljevskom klubu" trofej Kupa Kralja. Prethodnih dana je bolovao od gripa i zabrinuo sve da bi mogao da preskoči spektakl protiv aktuelnog šampiona Evrope.

"Moramo znati da utakmica u srijedu uveče neće biti odlučujuća. Naravno, moći ćemo da steknemo prednost, ali je zaista odlučujuća utakmica u Minhenu, sljedećeg utorka", podvukao je Anćeloti.

Ronaldo je ove sezone odigrao 41 meč za Real i postigao 45 golova. U Ligi šampiona je pogodio čak 14 puta, a trener Bajerna Pep Gvardiola sprema svoj tim za večerašnji meč na Santjago Bernabeu (Arena sport 3), kao da će Madriđani istrčati u najjačem sastavu.

Španski trener govorio je na konferenciji za novinare uoči meča o vrlinama protivnika.

"Kristijano je golgeter, Isko daje timu kontrolu i posjed lopte, Benzema stabilnost. Ramos, Ćabi i Modrić mogu da igraju na obje strane terena i da 'ubiju prostor' sa Bejlom, Kristijanom, Di Marijom i Benzemom", poručio je Gvardiola.

Sudar titana na "Santjago Bernabeuu" počeće u 20.45 časova. Sa ili bez Kristijana Ronalda i Gareta Bejla.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Denis Doyle)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC