• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Martinez: Ne brinite za Mojesa...

Menadžer Evertona Roberto Martinez vjeruje da će smijenjeni šef Mančester junajteda Dejvid Mojes uskoro pronaći novi posao.

Škotski srtučnjak je opstao na klupi Junajteda svega deset mjeseci, da bi mu juče bio uručen otkaz zbog katastrofalne sezone kluba, koj prvi put poslije 1996. neće igrati u Ligi šampiona.

Kap koja je prevršila čašu strpljenja čelnika Junajteda bio je prošlonedjeljni poraz upravo od Evertona, na čijoj je klupi Mojes proveo 11 godina, prije nego sto je prošlog juna prešao na Old Traford.

"Ni jednom menadžeru nije lako kad izgubi posao, al vjerujem da će Mojes okrenuti novi list u fudbalskoj knjizi", rekao je Martinez.

On je dodao da je Mojes uspješna ličnost i da ima jak pobjednički mentalitet, kao i da će se uskoro "oporaviti od ovog udarca".

Menadžer Vest Hema Sem Alardajs je savjetovao Mojesu da se neko vrijeme odmori od fudbala, pa zatim da odluči o sljedećem koraku.

"Savjetovao bih mu da se uskoro ne vraća u igru. Da sam ja na njegovom mjestu, kasnije bih se vratio. Mojes radi kao menadžer 15 godina u kontinuitetu, a možda i duže", rekao je Alardajs.

On je napomenuo da bi Mojesu bilo najbolje da predstojeći period provede sa porodicom i da "malo uživa u životu, bez stresova koje donosi rad u Premijer ligi".

Alardajs smatra da je otkaz Mojesu trebalo da mu bude uručen na profesionalniji način.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Scott Heppell, File)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC