• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajević i Hadžibegić: Možemo proći grupu

Ambasadori NFS BiH Faruk Hadžibegić i Dušan Bajević vjeruju da reprezentacija u Brazilu može proći grupu.

Skupštini NFS BiH , koja je održana u četvrtak u Sarajevu, prisustvovali su i ambasadori NFS BiH Faruk Hadžibegić i Dušan Bajević. Novinare je najviše zanimalo šta oni očekuju od nastupa reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Nema razloga da nemamo atmosferu kakvu smo imali na kraju kvalifikacija. Safet je uradio ono što je trebao sa svojom ekipom na terenu. Navijači na tribinama, a Skupština je odradila svoj dio posla. Sada je najbolje da se u ovoj atmosferi spremimo za Svjetsko prvenstvo.Imamo ekipu za respektovanje, kakav god da je protivnik na drugoj strani, bila to Argentina, ili neko drugi. Svjestan sam težine grupe, ali ja vjerujem u Safeta i vjerujem u našu reprezentaciju. Kada smo Safet i ja igrali Svjetsko prvenstvo bilo je drugačije. Vjerujem da stručni štab ima dovoljno iskustva da na najbolji način pripremi reprezentaciju," rekao je Hadžibegić.

"Ne treba nijednu grupu potcijeniti. Svi su oni jaki, a mi smo prvi put na Svjetskom prvenstvu. Ne smijemo se zadovoljiti samim odlaskom na Svjetsko prvenstvo. Mislim da možemo da igramo dobro i da možemo napraviti dobar rezultat. Zato trebamo da se spremimo dobro i fizički i psihički. Velika je razlika između Svjetskog prvenstva na kojem sam ja igrao i ovoga sada. Svako vrijeme donosi nešto novo," rekao je Bajević.
(N. B. MONDO, Foto: nfsbih.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC