• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdu čeka kazna, ne i izbacivanje iz Evrope

Predsednik UEFA Mišel Platini najavio je oštre kazne za ekipe koje krš fer-plej, ali samo novčane, a isključivanja iz evro takmičenja neće biti.

Crvena zvezda može da odahne pred "vječiti derbi" sa Partizanom. Klub iz Ljutice Bogdana može se nadati velikoj novčanoj kazni, ali i dobijanju evro licence, jer je Mišel Platini izjavio da isključenja iz evropskih takmičenja neće biti uprkos kršenju fer-pleja.

"Prve odluke biće donesene u maju. Ako očekujete krv i suze, bićete razočarani. Sprovešćemo oštre mjere protiv ekipa koje krše finansijski fer-plej, ali oni neće biti isključeni iz evropskih takmičenja jer bi ih to potpuno uništilo. Visoke kazne će sigurno uticati na sve klubove, prije svega na one velike da se pridržavaju finansijskog zakona", prenijele su "Novosti" riječi Platinija za "Parizjen".

Crvena zvezda, čija je delegacija prije tri dana boravila u Nionu na razgovorima sa čelnicima UEFA, sada može da očekuje visoku kaznu. Baš kao i predstavnici crveno-bijelih i čelnici drugih klubova koji su u problemu sa dugovanjima, vodili su važne razgovore prethodnih dana, koji su, očigledno, dali pozitivne rezultate.

"Ukupni troškovi klubova spali su sa 1,7 na milijardu evra, ali su neki i dalje na ivici. UEFA je razgovarala sa svima sa istim ciljem - da se problemi saniraju", dodao je Platini.

Sudeći prema dosadašnjoj praksi, crveno-bijeli trebalo bi da se pripreme za drakonsku kaznu, koja bi prema nekim procjenama mogla da iznosi između 200.000 i 500.000 evra.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC