• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Želimo svih devet bodova do kraja

Fudbaleri banjalučkog Borca planiraju da uknjiže sve tri pobjede u preostalim utakmicama Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Izabranici Vinka Marinovića prvo će u subotu na Gradskom stadionu dočekati gradačačku Zvijezdu (17 h) koja teoretski nije osigurala opstanak, potom slijedi gostovanje davno otpisanom Leotaru, a u posljednjem kolu u Banjaluku stiže još jedan tim koji se grčeviti bori da sačuva premijerligaški status - Travnik.

Po ko zna koji put ove sezone, Marinović neće imati kompletan tim na raspolaganju, ali su na Gradskom stadionu uvjereni da trijumf nad Zvijezdom neće izostati.

"Pred nama su još tri meča do kraja Premijer lige, u kojima želimo da osvojimo maksimalan broj bodova. Prvi naredni rival je Zvijezda, koja se bori da opstane u ligi i povoljan rezultat im je neophodan, ali uvjeren sam da bodovi ostaju u Banjaluci", izjavio je Marinovićev pomoćnik Marko Maksimović dodavši da u sutrašnju utakmicu Borac ulazi sa samo 13 igrača.

"Zbog tri žuta kartona pravo nastupa nema Vladan Grujić, do kraja sezone zbog povreda neće igrati Stefan Dujaković i Nebojša Runić, a na povrede pred ovaj duel žale se i Igor Žuržinov i Siniša Dujaković".


Vezista Borca Srđan Grahovac očekuje da će se crveno-plavi revanširati timu iz Gradačca za poraz iz prvog dijela sezone. Podsjetimo, u utakmici 13. kola, odigranoj 26. oktobra, Borac je poražen rezultatom 1:0.

"Bila je to jedna teška utakmica u kojoj smo na žalost poraženi i sada želimo da se revanširamo Zvijezdi. Kao što je i trener Maksimović rekao, i u ovu utakmicu ulazimo desetkovani, ali i pored toga, obećavam bespoštednu borbu i vjerujemo u osvajanje tri boda", poručio je Grahovac.

Utakmica između Borca i Zvijezde igra se u subotu na Gradskom stadionu s početkom u 17 časova, a vrlo interesantno biće i u ostalim utakmicama koje mogu biti odlučujuće u trkama za titulu ili opstanak u elitnom društvu.

Zaposleni u Borcu: Podrška rukovodstvu

Radnici u Fudbalskom klubu Borac oglasili su se saopštenjem u petak u kojem pružaju bezrezervnu podršku novom rukovodstvu Velikana iz Platonove.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Ovih dana smo svjedoci da se vrši veliki pritisak na novu upravu kluba. Mi zaposlenici kluba, ovim saopštenjem želimo da jasno kažemo javnosti da podržavamo rad nove uprave, koja od svog formiranja do danas radi transparentno i temeljito na uvođenju reda i rješavanju nagomilanih problema, kao što su mnogobrojni sudski procesi, dugovanja prema igračima, trenerima, radnoj zajednici i poboljšanju infrastrukture kluba. Uvjereni smo da će nova uprava kluba, na čelu sa Draškom Ilićem, pronaći modalitete rješavanja nagomilanih problema i svjesni te činjenice mi ih u potpunosti podržavamo",
navodi se u saopštenju zaposlenih u klubu.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC