• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Van Gal vodi Mančester

Van Gal je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom sa Old Traforda, koju će preuzeti poslije Svetskog prvenstva u Brazilu, piše "De Telegraf".

Mančester junajted tek što je imenovao Rajana Gigsa za menadžera tima poslije otkaza Dejvidu Mojesu, a engleski šampion već je pronašao šefa struke na duže staze.

Kako prenosi holandski "De Telegraf" Luj van Gal će na ljeto preuzeti Mančester junajted. Taj list, koji ima odlične kontakte sa Van Galom, tvrdi da je selektor Holandije u petak uveče postigao dogovor sa čelnicima engleskog kluba o trogodišnjoj saradnji.

Prvi pomoćnik Van Galu biće nekadašnji centarfor Ajaksa, Milana i Barselone - Patrik Klajvert.

Holandski list prenosi da će Van Gal imati izuzetno težak posao, jer će poslije ove izgubljene sezone, u kojoj su ostali i bez titule u Premijer ligi i Ligi šampiona, morati da napraviti novi tim. Navodno su mu gazde Junajteda obećale 100 miliona evra za pojačanja u ljetnjem prelaznom roku.

Klub sa Old Traforda, međutim, demantovao je tu informaciju.

"Nemamo nikavu novu informaciju da saopštimo javnosti. Nismo potpisali novog menadžera kluba. Kada budemo imali nešto da saopštimo, mi ćemo to i uraditi", prenijeli su brotanski mediji izjavu portparola Mančester junajteda.

Holandski stručnjak je čim je postalo jasno da su Mojesu "odbrojani dani" u Mančesteru slovio kao glavni kandidat za klupu Junajteda, a pored njega "u igri" su bili i Jirgen Klop, trener Borusije Dortmund i Karlo Anćeloti, šef struke madridskog Reala.

Van Gal je tokom karijere vodio Ajaks, Barselonu, AZ Alkmar i minhenski Bajern, a selektor nacionalnog tima Holandije je od 2012. godine.
(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Joern Pollex)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC