• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Čuka kuca još 24 časa?

Čukarički ima još 24 časa da kako zna i ume pronađe novac kako bi isplatio dug svom bivšem fudbaleru Mirku Poledici ili zbogom Superligo!

 SL: Čuka kuca još 24 časa? Izvor: MONDO

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je da Čukarički ima rok do subote inače je "jasno šta slijedi", a ujedno je negirao da će Savez preuzeti na sebe obavezu izmirenja duga Poledici.

"Nećemo ući u takve obaveze, jednostavno nismo u situaciji da tako nešto uradimo. U Srbiji ima mnogo klubova koji su u sličnoj situaciji kao Čukarički", poručio je Karadžić, prenosi "Sportski žurnal".

Čukarički je Poledici ponudio "prebijanje", odnosno lokal u Filmskom gradu umesto keša, ali je bivši fudbaler belo-crnih to odbio. U Čukarilkom kažu da bi račun kluba mogao da bude odblokiran polovinom juna, kada bi izmirio obaveze prema Mirku Poledici, ali i Nikoli Joloviću, koji potražuje 14.000 evra.

Ako Čukarički ne nađe novac, izvjesno je da u nedjelju njegovi fudbaleri neće istrčati na megdan Banatskom Dvoru u redovnom prvenstvenom kolu. A mnogim klubovima, koji se bore za opstanak, pašće i kamen sa srca, jer će bez trunke znoja opstati u Superligi. To se odnosi, prije svega, na OFK Beograd i Banat.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC