• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretresane i torbe fudbalera Partizana!

Reporter MONDA na stadionu Partizana bio je svjedok da su ispred svlačionica pretresane torbe fudbalera domaćina. Gosti su ekspresno uvedeni.

Da se u Beogradu igra utakmica "visokog rizika", nekada zvana "vječiti derbi", može da se primjeti i desetinama kilometara od stadiona u Humskoj.

A, na njemu i oko njega, potpuno vanredna situacija!

Policija, koja je u toku dana putem agencija saopštila da ima operativna saznanja o tome da navijači Partizana namjeravaju da prekinu 146. "vječiti derbi", ništa ne prepušta slučaju pa je tako, pored hapšenja van i na samim stadionu, došlo i do neobičnog pretresa.

Naime, pripadnici MUP pregledali su torbe fudbalera Partizana ispred ulaska u svlačionice, a ona predviđena za domaći tim nalazi se ispod Juga.

Prije toga, navijači Partizana ovacijama su dočekali crno-bijeli autobus, a kada su igrači ušli u stadion - javlja naš reporter - došlo je do komešanja ispred južne tribine, pa je u jednom trenutku grupa od 40, 50 Grobara otrčala "uz" Jug.

Deset minuta poslije crno-bijelog, na parking ispod Istoka pojavio se i crveno-bijeli autobus sa fudbalerima Crvene zvezde, koji su dočekani salvama zvižduka i uvredama. Dragan Mrđa odgovorio je navijačima Partizana osmijehom i uputio se prema svlačionici.

Crveno-bijeli nisu zadržavani ispred svlačionica i pretresani, ali postoji mogućnost da je ova mjera sprovedena u svlačionicama, kako se gostujući fudbaleri ne bi nepotrebno zadržavali ispred svlačionica. Odmah iznad, nalazi se "terasa" istočne tribine, sa koje je moguće ne samo vrijeđati, već i bacati tvrde predmete na prostor ispred svlačionica, tj. takozvanu "miks zonu".

I prethodnih godina, fudbaleri Zvezde minimalno su se zadržavali u ovom prostoru i prije i poslije utakmice.

Ostanite uz MONDO!

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC