• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukač: Radiša Ilić je znao!

Trener golmana Partizana rekao Milanu Lukaču uoči derbija da će fudbaleri Zvezde šutirati iz penala u njegovu desnu stranu. "Tako je i bilo".

Milan Lukač jedan je od heroja pobjede Partizana u 146. vječitom derbiju. Uz strijelce Nikolu Drinčića i Nemanju Kojića, dao je najkonkretniji doprinos trijumfu crno-bijelih kojim je šampinska trka ostala neriješena.

Sigurni čuvar mreže Partizana odbranio je u prvom poluvremenu čak dva penala fudbalerima Crvene zvezde.

Miloš Ninković, pa Nikola Mijailović šutirali su u stranu u koju je Radiša Ilić, trener golmana crno-bijelih i predvidio prije meča da će lopta otići.

"Pričao sam prije utakmice sa Radišom Ilićem i on mi je rekao da će, ukoliko dođe do penala, oni vjerovatno zbog moje povrede mišića ramena šutirati u desnu stranu. Tako je i bilo", rekao je Lukač poslije utakmice novinarima.

Čuvar mreže crno-bijelih zadobio je povredu na gostovanju Javoru u Ivanjici, 12. aprila.

"U međuvremenu sam se oporavio i očigledno imao dobru intuiciju. Nikada ne pratim šutere kod penala i ne čekam da vidim gdje će da pošalju loptu", rekao je Lukač, koji prema sopstvenom priznanju u dosadašnjoj karijeri nije odbranio dva penala na jednoj utakmici.

"Prvo poluvrijeme bilo je ludo. Dva penala, odnosno situacija iz kojih sam izašao kao junak. Na poluvremenu smo se dogovorili da sačuvamo prednost u prvih 15-20 minuta i da onda krenemo po drugi gol. Nismo uspjeli u tome...".

"Taj dio meča odigrali smo konfuzno i izjednačeno, ali smo zaslužili taj gol u 90. minutu i pobjedu", konstatovao je Lukač.

(Vladimir Sukdolak, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC