• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kojić: Jojiću - izvini, Varga - hvala!

Strelac pobjedonosnog gola Partizana u 146. "vječitom derbiju" poslao poruku svom bivšem saigraču. Zahvalio se i pomoćnom treneru.

Kao i prošle sezone, Partizan je pobijedio Crvenu zvezdu u proljećnom "vječitom derbiju" na najbolniji način - golom u završnici utakmice.

Poslije Miloša Jojića, i Nemanja Kojić skamenio je igrače tima iz Ljutice Bogdana, koji su od svog izjednačujućeg gola u 57. minutu samo čekali da se utakmica završi, bez želje da napadnu rivala i riješe i derbi i prvenstvo.

Snažni napadač ušao je sa klupe u drugom poluvremenu umjesto kapitena Danka Lazovića i odlučio pitanje pobjednika. Poslije utakmice i apsolutno zaslužene pobjede crno-bijelih, otkrio je da se prije meča čuo sa prošlosezonskih herojem, sada igračem Borusije Dortmund.

"Prije utakmice čuo sam se sa Milošem 'Zekom' Jojićem i rekao mi je da uđemo jako u utakmicu i da dam gol, ali da ne čekam kao on 90. minut. Izvinjavam mu se ovim putem", poručio je uz osmijeh centarfor crno-bijelih.

Tek oporavljeni špic igrao je ovog proljeća samo tri minuta, na gostovanju Jagodini u pretprošlom kolu.

"Nema slađe pobjede poslije svega što mi se ove sezone dešavalo nego gol u 90. minutu protiv Crvene zvezde. Imao sam tešku povredu i tri mjeseca sam se pripremao za ovu utakmicu".

Centaršuta Miroslava Vulićevića pamti, ali ne i svoj udarac ka golu.

"Vulićević je prošao po desnoj strani i jedino čega se sjećam je kako lopta ulazi u mrežu. Moj centaršut i udarac su mi izbrisani iz pamćenja. Kada sam ulazio, pomoćni trener Zvonko Varga rekao mi je da ostanem miran i da ću sigurno ući u šansu. I eto, dogodilo se. Hvala mu, njegovi savjeti mi mnogo pomažu",
izjavio je napadač, pa konstatovao:

VIDEO

"Šteta bi bila da smo poslije ovako borbene utakmice odigrali neriješeno ili izgubili".

Kojić je i ovaj, kao i svaki prethodni gol, posvetio je svojoj jednoipogodišnjoj ćerki.

"Ovo je gol za Valentinu. Ona je moja amajlija, ima samo godinu i po dana i večeras je bila uz mene na stadionu. Do sada nije propustila nijedan derbi", dodao je jedan od heroja trijumfa Partizana.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC