• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Češće slave maturu, nego Kasalica titulu"

Reprezentativac Crne Gore u redovima Partizana, odgovorio na "peckanje" napadača Crvene zvezde uoči 146. "vječitog" derbija.

Nastavlja se prijateljsko zadirkivanje Vladimira Volkova i Filipa Kasalice, uz posredstvo medija!

Kasalica je u četvrtak pozvao Volkova da dođe na "Marakanu" na proslavu Zvezdine titule, ali takav ishod šampionske trke nije izvjestan poslije subotnje pobjede crno-bijelih 2:1, golom Nemanje Kojića u 89. minutu.

"Iskren pozdrav za mog cimera iz reprezentacije! Ukoliko osvoji titulu, razumjeću njegovo slavlje, jer neko češće slavi maturu, nego on titulu", poručio je Volkov sa stadiona u Humskoj ulici.

Dragan Mrđa je anulirao evrogol Nikole Drinčića upravo poslije greške lijevog beka Partizana, zbog čega je Volkov priznao:

"Pao mi je kamen sa srca kada je Kojić dao gol. Slavlje mi je bilo za nijansu slađe nego drugima. Inače, mislim da sam taktički odigrao dobru utakmicu".


Njegovo mišljenje je da Partizan ima kvalitetniji tim od "vječitog" rivala.

"Bio je ovo sadržajan i kvalitetan derbi, a na kraju je slavila realno bolja ekipa. Uspjeli smo da prekinemo njihov niz od 15 pobjeda i da se vratimo u borbu za titulu. Okrećemo se narednim mečevima, u kojima je sve moguće".

Partizan se poslije utakmice u utorak i poraza od Napretka nalazio u "nokdaunu", ali je za samo nekoliko dana uspio da se izdigne i nadigra po svemu favorizovanog protivnika.

"Nije da smo se digli, nego smo kvalitetnija ekipa. Osim ta dva penala, ne znam da li su nam ozbiljno zaprijetili... Konačan rezultat je došao kao nagrada za uloženi trud. U derbiju je uvijek moranje, čak i kada si na minus ili plus 10".


Volkov je na insistiranje novinara prokomentarisao i sudiju Milorada Mažića.

"Vjerujem u Mažića, on je među našim najboljim sudijama. Ima izraženu notu i u svjetskom fudbalu", zaključio je Vladimir Volkov.

(Vladimir Sukdolak, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC