• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Zvijezda kaznila promašaje Borca

Trener Borca Vinko Marinović bio je vidno razočaran zbog poraza od Zvijezde u Banjaluci (1:2) u 28. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Crveno-plavi su u subotu dominirali na Gradskom stadionu, stvarali i promašivali šanse pred golom ekipe iz Gradačca što je na kraju poslije gužve ispred mreže Asmira Avdukića kaznio rezervista Gradačačana Marjan Jugović - 1:2.

"Promašili smo veliki broj prilika i to nam se na kraju osvetilo. Iako smo u velikim problemima, imali smo veliku želju da trijumfujemo, ali nažalost nismo uspjeli. Ne preostaje nam ništa drugo nego da odradimo još dvije utakmice koje su nam ostale do kraja sezone, pa da nakon toga vidimo šta i kako dalje", izjavio je šef struke Banjalučana na konferenciji za štampu.

S druge strane, njegov kolega s klupe Zvijezde Nermin Huseinbašić blistao je od sreće jer je s ovim trijumfom njegov tim osigurao opstanak u eliti, ali i zbog činjenice da je u Banjaluci igralo osam fudbalera ispod 21 godine starosti.

"Ne hvalim često svoje igrače, ali su u jednom sjajnom ambijentu odigrali odlično i stigli do zlata vrijedne pobjede. Iako smo u timu imali 3-4 juniora i jednog kadeta, ti momci nisu podlegli ambijentu i na tome im čestitam", rekao je Huseinbašić, a prenio "Borac-sport".

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC