• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Japanci hoće džakuzi, Švajcarci brzi internet

Japanci od organizatora Mundijala u Brazilu traže da im obezbijedi džakuzi u svakoj sobi, Švajcarci hoće brzi internet, Francuzi “halal” meso…

Još 45 dana ostalo je do Svjetskog prvenstva u Brazilu i sve reprezentacije kreću sa posljednjim pripremama za najveći fudbalski događaj.

Fudbalerima je potrebna i logistička podrška kako bi se osjećali što udobnije pa svaka od reprezentacija radi na tome da obezbijedi najbolje uslove za svoje igrače u Brazilu.

Tako su organizatorima Mundijala poslani brojni zahtjevi nacionalnih selekcija, prenosi “Dnevni avaz”, a svaka od reprezentacija ima svoje “prioritete”.

Alžirci, kao veliki vjernici, žele da u svakoj sobi bude Kuran, dok su Čileanci zatražili da u sobama budu novi kreveti i flat televizori visoke razolucije.

Ekvadorci žele košaru banana u svakoj sobi, ali isključivo iz Ekvadora, “roštilj dobrodošlice”, te sobu sa video igricama za svoje fudbalere, a Urugvajci su zatražili bešumne klima uređaje u sobama.

Zanimljiv je zahtjev Kolumbijaca koji su od grada Sao Paola zatražili da im obezbjedi 15 mladih igrača koji će učestovati na njihovim treninzima.

Zbog muslimana u ekipi Francuzi žele halal meso, al ii tečni sapun, jer igrači ne vole onaj standardni.

Iz tabora Japanaca organizatorima je stigao zahtjev da u svakom kupatilu bude “džakuzi” dok u sobama u kojima će spavati fudbaleri Hondurasa mora biti šest TV kanala na španskom jeziku, i to dva iz Hondurasa.

Australijanci žele da prate svoju štampu pa su tražili da im se dostavljaju australijeske novine, dok Švajcarci žele brzi internet i švajcarske kanale.

I za kraj, Portugal će imati šest timova obezbjeđenja, a čak četiri od njih čuvaće jednog fudbalera. Pogađate – riječ je o Kristijanu Ronaldu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC