• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Svi klinci iz regiona u Arilju

Mladi rukometaši i rukometašice iz zemalja regiona učestvovaće tokom predstojećih prvomojaskih praznika na turniru u Arilju.

Pod pokroviteljstvom Ambasade Kraljevine Norveške, kao i opština Arilje i Čajetina, mladi rukometaši i rukometašice učestvovaće od 1. do 4. maja na međunarodnom turniru "Arilje for friendship".

Na turniru će učestvovati 21 ekipa (generacija 2000) iz svih zemalja regiona.

U konkurenciji dječaka nastupaće ekipe iz Goražda, Resen, Trebjesa Nikšić, Požega, Nova Varoš, Slavija Sarajevo, Prespa, Pljevlja, priboj, Štrpce, Čelik Nikšić, kao rezerva Mokra Gora, i domaćin Arilje. Na turniru devojčica učestvovaće ekipe Goražda, Trebjesa Nikšić, Kičevo, Knjaz Miloš, Knežopoljka, Slavija Sarajevo, Zeta Golubovci i Prespa.

Cilj ovog projekta, čiju će organizaciju na terenu pomoći Rukometni klub Arilje, jeste davanje prilike deci iz nerazvijenih sredina da se takmiče u međunarodnoj konkurenciji, ali i da steknu nove prijatelje iz regiona, i tako nauče još nešto o toleranciji i međusobnom poštovanju među narodima.

"Sport kao sredstvo za sklapanje novih prijateljstava i razbijanje svih barijera među mladim ljudima, glavni je razlog za organizaciju jednog ovakvog turnira, koji je dobio svesrdnu podršku lokalne zajednice i rukometnog sveta", izjavio je Ilija Jović, direktor turnira "Arilje for friendship".
(MONDO, Foto: ilustracija Guliver/Getty images/Thinkstock)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC