• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Letjelo staklo oko Mažića poslije derbija!

Nekoliko minuta po završetku utakmice Partizan - Crvena zvezda razbijena su stakla na svlačionici u kojoj su se presvlačile sudije.

iće posla za Disciplinsku komisiju FSS, svakako.

U nizu ne baš lijepih vijesti koje su "počele" i prije 146. "vječitog derbija", stigla je i sljedeća - nekoliko minuta po završetku utakmice Partizan - Crvena zvezda razbijena su stakla na sudijskoj svlačionici, piše "Sportski žurnal".

U trenucima napada, navodi se u tekstu, arbitri na čelu sa našim najboljim sudijom Miloradom Mažićem., povukli su se ka hodniku i zatražili pomoć od jednog službenog lica FK Partizan.

"Žurnal" navodi da je sudijama upućen sarkastičan odgovor:

"Da nećete, možda, i cvijeće da vam donesemo?", poslije čega se sudijska šestorka vratila u svlačionicu, presvukla i napustila stadion.

Beogradska štampa navodi i da postoji mogućnost da protiv sportskog direktora Partizana, Alberta Nađa, bude podnijeta prijava pred Disciplinskom komisijom FSS, jer je na poluvremenu verbalno napao, tj. vrijeđao jednog od Mažićevih pomoćnika.


Foto: FoNet/Aleksandar Koković

Nađ je, između ostalih, bio pretresan od strane pripadnika MUP-a, iako je na sebi imao samo sako, a to je inače bio slučaj i sa fudbalerima Partizana, čije su torbe otvarane prije ulaska u svlačionicu. Kada su došli fudbaleri Crvene zvezde, nisu zadržavani ispred svlačionica, ali je sekretar stručnog štaba crveno-bijelih Mirko Abramović izjavio da su torbe njegovih igrača otvarane u svlačionicama.

Dok je Nađ kritikovao sudije direktno, u toku utakmice, ni ostali rukovodioci dva kluba, pa ni igrači, nisu štedjeli Mažića u izjavama poslije meča, dok se javnost složila da je  najbolji srpski arbitar, koji će predstavljati Srbiju na predstojećem Mundijalu u Brazilu, odlično odradio posao.

Predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić optužio je Mažića za poraz, tvrdeći da je postojao faul Nikole Drinčića nad Draganom Mrđom prije drugog gola crno-bijelih, tj. pogotka Nemanje Kojića u 90. minutu. Replicirao mu je gensek Partizana Darko Grubor, koji je pitao zbog čega nije dosuđen i penal za Partizan kod faula Sava Pavićevića nad Nikolom Ninkovićem.

Ninkovićev prezimenjak iz Crvene zvezde, Miloš, jedan od dvojice igrača koji su promašili penale u 146. "vječitom derbiju", rekao je da se razočarao u Mažića, jer "to što je dosudio dva penala za Zvezdu nije trebalo da znači da poslije toga ne sudi više faulove za njegov tim".

Ipak, Ninković je rekao da suđenje nije razlog poraza lidera na tabeli.
(MONDO; Foto: FoNet/Aleksandar Koković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC