• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus zakazao proslavu titule

Lider Serije A, najčešći, aktuelni i budući prvak Italije moći će da narednog ponedjeljka protiv Atalante i definitivno potvrdi osvajanje pehara.

Dilema oko imena novog prvaka Serije A nije ovog proljeća ni postojala, a po svemu sudeći, sljedeće nedjelje će i definitivno biti otklonjena.

Juventus je u ponedjeljak uveče pobijedio Sasuolo u gostima (3:1) i ostavio Romu sa jako malo teoretske šanse da osvoji titulu.

Strijelci za "Staru damu" bili su Karlos Tevez u 35. minutu, kao i Klaudio Markizio u 58. i Fernando Ljorente u 76. Domaće je doveo u vođstvo Simone Zaza, atraktivnim golom u 9. minutu.

Trijumfom nad Atalantom u sljedećem kolu, Juventus će obezbijediti treću uzastopnu titulu i 30. u klupskoj istoriji! Drugoplasirana Roma ima osam bodova manje tri kola prije kraja.

TABELA: Juventus 93, Roma 85, Napoli 69, Fiorentina 61, Inter 57, Torino 52, Lacio 52, Verona 52, Parma 51, Milan 51, Atalanta 47, Sampdorija 44, Đenova 40, Kaljari 39, Udineze 39, Kjevo 30, Sasuolo 28, Bolonja 28, Livorno 25, Katanija 23.

(MONDO, foto: AP/Marco Vasini)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC