• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Gal bi u Junajted sa petoricom "ortaka"

Na Old Trafordu ne žele da holandski trener dovede, praktično, kompletan svoj stručni štab.

Aktuelni selektor Holandije Luj van Gal najozbiljniji je kandidat za novog menadžera Mančester junajteda, ali bi mogao da ostane bez angažmana, ako nastavi da insistira na dovođenju petorice bliskih saradnika!

Britanski "Telegraf" saznaje da Van Gal želi da u stručnom štabu budu Patrik Klajvert i Deni Blind, koji mu pomažu u radu sa nacionalnim timom, a poveo bi još trenera golmana, fizioterapeuta i čovjeka zaduženog za skauting protivničkih ekipa.

Stav kluba je da v.d. menadžera, Rajan Gigs, kao i Fil Nevil, Niki Bat i Pol Skols - sve bivši prvotimci - treba da imaju određene uloge u stručnom štabu, kako bi oko ekipe bili ljudi koji nose u sebi duh trofejnog kluba.

Podsjetimo da je Dejvid Mojes ljetos odlučio da ne zadrži nikog od saradnika Aleksa Fergusona, već je doveo svoje ljude iz Evertona, od kojih je samo Fil Nevil poznavao Junajted "iznutra". Smatra se da je to umnogome kumovalo lošim rezultatima ove sezone.

Van Gal je favorit za klupu "crvenih đavola" između ostalog jer poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu postaje slobodni agent.

Čelnici Mančester junajteda rado bi na klupi vidjeli Karla Anćelotija, Jirgena Klopa ili Dijega Simeonea, ali su svi oni pod ugovorima i svi osim Simeonea su javno rekli da žele da ostanu tu gdje su sada.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC