• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejvid Mojes izvisio i za sljedeći posao!

Navodno, otpušteni menadžer Mančester junajteda već je sve imao sređeno sa Totenhemom, ali... Izgleda da je neko drugi "Broj 1" za Danijela Livija.

Dejvid Mojes, izgleda, neće tek tako naći novi posao.

Iako su engleski mediji najavili da će otjerani menadžer Mančester junajteda već u junu biti promovisan na "Vajt hart lejnu" kao šef fudbalskih operacija nikad dokazanog Totenhema, izgleda da je neko drugi "Broj 1" u planovima agilnog Danijela Livija.

Ako mu je vjerovati, trener Ajaksa Frank de Bur, tvrdi da je ON taj koji će prvi otići na pregovore kod prvog čovjeka "pijevaca".

Livi je izgleda prelomio da privremena zamjena za skupo plaćenog Andrea Viljaša-Boaša, Tim Šervud, neće biti trajno rješenje za njegov klub. Ko hoće?

U intervjuu za nacionalni kanal NOS bivši holandski reprezentativac naveo je da ga je o pozivu Totenhema obavijestio fudbalski direktor Ajaksa Mark Overmars.

"Razgovaraću sa predstavnicima Totenhema i potom odlučiti šta dalje", rekao je De Bur, dodajući da do završetka sezone sljedeće sedmice razmišlja samo o Ajaksu, koji je već obezbijedio titulu prvaka Holandije, četvrtu zaredom.

Četrdesettrogodišnji stručnjak potvrdio je da je spreman za pregovore sa Totenhemom, iako je zadovoljan u Ajaksu, gdje obavlja prvi veliki trenerski posao.

Ako je to tačno - Mojes će morati na drugu adresu.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Michael Regan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC