• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl: Zbog ovoga sam došao u Real

Brzonogi Velšanin konstatovao poslije ubjedljive pobjede nad Bajernom da je uživao u prostoru koji su Bavarci ostavili za kontranapade.

Geret Bejl se isplaćuje Realu, Real se pokazuje kao Velšaninov pravi izbor (uostalom, čiji ne bi bio?!).

Madridski gigant lako se u utorak uveče plasirao u finale Lige šampiona, ubjedljivom pobjedom nad Bajernom u Minhenu (4:0), prvom u klupskoj istoriji.

Bejl je na Alijanc areni "izvukao" kontranapad za prvi gol Kristijana Ronalda na utakmici, vođstvo Reala 3:0 i otklanjanje dileme oko imena prvog učesnika finala.

"Oni uvijek ostavljaju prostor za kontre i to veoma volimo, jer imamo brze igrače, sposobne da iskoriste prostor. Srećni smo i zadovoljni. Napravili smo fantastičan rezultat. Naporno smo radili, taktički dobro pripremili utakmicu, odigrali dobro i zaslužili pobjedu".

"Srećni smo što smo u finalu, ali još nas jedna utakmica dijeli od pehara. Svi smo uložili 100 odsto sebe. Zbog ovoga sam došao u najveći klub na svijetu, da bih osvajao trofeje u velikim utakmicama. Naravno da još ništa nismo osvojili i znam da ćemo imati tešku utakmicu u finalu, ko god nam bude protivnik", objasnio je Bejl poslije utakmice.

Real će u srijedu saznati ime narednog rivala u Ligi šampiona. Čelsi i Atletiko Madrid odigraće u Londonu revanš, poslije prvog meča završenog bez golova.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Adam Pretty, Bongarts)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC