• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović: Završiću karijeru u Parizu

Najbolji igrač šampiona Francuske priznao da se potpuno skrasio u "Gradu svjetlosti" i da ne planira odlazak do kraja karijere.

Poslije nastupa u rodnoj Švedskoj, a zatim i Holandiji, Italiji, Španiji, pa opet Italiji, jedan od najboljih fudbalera današnjice našao je svoj mir u Francuskoj.

Od selidbe u Pariz, 2012. godine, Zlatan Ibrahimović (32) potpuno uživa i nema želju da mijenja sredinu. Aktuelni ugovor mu ističe u junu 2016. godine.

"Imam dobar ugovor na još dvije sezone. Da li je potrebno da istaknem da sam veoma, veoma srećan zbog svega što mi se trenutno dešava na profesionalnom planu?", izjavio je reprezentativac Švedske za klupski časopis.

Iako se s vremena na vrijeme pojave glasine da bi efikasni napadač (75 golova u 89 utakmica za PSŽ) mogao da promijeni sredinu, male su šanse da se to i dogodi.

"Ponekad možete pročitati u novinama ili čuti glasinu da postoji moja želja da odem. Reći ću veoma jednostavno: 'Veoma, veoma sam srećan u Parizu i apsolutno nemam želju da završim karijeru bilo gdje osim u Parizu", podvukao je Ibrahimović.

Sa Zlatanom kao predvodnikom ekipe, PSŽ je prošle sezone osvojio treću titulu šampiona Francuske, poslije 19 godina čekanja. Isto će učiniti i ove sezone, s obzirom da tri kola prije kraja "bježi" na čelu tabele drugoplasiranom Monaku osam bodova.

Parižani će naredni meč odigrati u srijedu, 7. maja, na svom stadionu protiv Rena.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Jacques Brinon)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC