• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Idemo na 'Marakanu' očešljani i obrijani"

Trener Rada Stevan Mojsilović želi da potpuno skine pritisak sa svojih igrača uoči gostovanja Crvenoj zvezdi.

U jeku borbe crveno-bijelih za titulu i "građevinara" za opstanak u Superligi, u subotu će u 19.30 u Ljutice Bogdana biti odigran gradski derbi.

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da se vrate na pobjednički kolosek poslije poraza od Partizana i da ostvare prvu od tri pobjede neophodne za osvajanje titule.

Fudbaleri Rada doći će na najveći stadion u Srbiji bez ikakvog imperativa. Prema riječima njihovog trenera Stevana Mojsilovića, u pripremi te utakmice razmišljaće prije svega o rivalima koji ih očekuju do kraja prvenstva (Donji Srem, Voždovac, Spartak).

"Sve što radimo, spremamo i kombinujemo je okrenuto utakmici protiv Donjeg Srema, koja nam je jako bitna i koja je za nas utakmica sezone. To je utakmica koja dolazi poslije gostovanja "Marakani" i spominjem je jer nam je Donji Srem direktan suparnik u borbi za opstanak i jer je to ekipa koja je jedina Crvenoj zvezdi ove sezone na "Marakani" uzela bod", izjavio je Mojsilović u četvrtak u Crnotravskoj ulici.

Šef struke "građevinara" podsjetio je da je Zvezda ove sezone na svom terenu ostvarila 12 od 13 pobjeda i postigla 39 golova. Istakao je i činjenicu da je Dragan Mrđa postigao 17 golova, jedan više od svih fudbalera Rada zajedno.

"Ovih dana imamo dosta posla. Neke igrače treba osvježiti, neke izliječiti, neke sačuvati zbog kartona, koji bi ih na 'Marakani' eventualno spriječili da igraju protiv Donjeg Srema. Cilj je da budemo spremni za tri utakmice koje slijede poslije utakmice sa Crvenom zvezdom".

"Zvezda je skup najkvalitetnijih i najiskusnijih igrača... Rekao bih da je ova utakmica sklop priprema za sve što slijedi"
, konstatovao je trener.

Prema njegovom mišljenju, fudbalerima Rada rezultat bi u subotu uveče trebalo da bude u drugom planu.

"Tamo treba da odemo očešljani, obrijani, u najljepšem odijelu i da uživamo u hramu srpskog fudbala, što stadion Crvene zvezde svakako jeste. Naravno da je Zvezda u svakoj prilici bila, jeste i biće velika motivacija, bez obzira da li se Rad borio za titulu, Evropu ili superligaški status. Igrači odlično rade i to mi daje mirnoću i sigurnost da predvodim grupu igrača koji čine jak tim"
, podvukao je Mojsilović.

PAROVI 27. KOLA:

U subotu:

Spartak - Novi Pazar 15.00
Donji Srem - Partizan 17.00
Javor - Vojvodina 17.00
Voždovac - Radnički Niš 17.00
Čukarički - Radnički 1923 19.00
Jagodina - OFK Beograd
Crvena zvezda - Rad 19.30

U nedjelju:

Napredak - Sloboda Point 19.00

TABELA: Crvena zvezda 62, Partizan 59, Jagodina 43, Čukarički 42, Vojvodina 41, Novi Pazar 38, Radnički Niš 35, Voždovac 35, Napredak 32, Spartak 31, Donji Srem 27, OFK Beograd 27, Sloboda Point 27, Rad 25, Radnički 1923 24, Javor 21.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC